Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A 2. randin strandra megyünk....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 2. randin strandra megyünk. Mindent nekem kell fizetni?

Figyelt kérdés
A belépő az egy dolog, nyilván kifizetem neki. De az ottani fogyasztással mi a helyzet? Én vinnék otthonról enni, inni. A randipartnerem mondta hogy ő nem tudja mit fog kérni, ő majd választ a büféből valamit. Ő a lány. Mondhaton neki hogy fizesd magadnak ha nem hoztál otthonról?

2023. júl. 9. 19:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/116 anonim ***** válasza:
14%
Amúgy oké, hogy a kérdező most fizeti mindenét is. A harmadik randin a hölgy akkor visszahívja őt egy ebédre? Vagy az egyenjogúság és az emancipáció addig tart, amíg fizetni kell?
2023. júl. 9. 20:43
 32/116 anonim ***** válasza:
91%

Engedjük már el ezt az egyenlőség dolgot.Ha te nem hívsz el egy csinos lányt randira akkor majd elhívja más.

Ez így működik,fogadd el.

Kérdező, én akkor is azt mondom, hogy ha úgy van akkor fizesd ki amit eszik legközelebb meg beszéld meg vele, hogy mekkora a keret amit egy randira rá tudsz szánni.

De ezt a mostani randit már ne firtasd tovább nála, hogy ki mit akar enni meg fizetni.

2023. júl. 9. 21:01
 33/116 anonim ***** válasza:
14%
Szakadok amúgy, hogy mikor az incelek felteszik a napi miért golddiggerek a nők kérdést, akkor egyből mindenki jön azzal, hogy ő nem a pasi pénzére hajt, nem nézi mennyi a fizetése, neki van saját pénze. Ezután átmennek egy ehhez hasonló kérdéshez, és leírják, hogy mindent is ki kell fizezni a nőknek, mert ha nem, elmennek egy olyannal, aki megteszi:D
2023. júl. 9. 21:04
 34/116 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem kérdezd meg tőle ő milyen szendvicset szeret, mert szívesen készitesz neki is egy párat. Így nem fog másra számolni, ha meg mégis mást akar majd enni, majd vesz magának.
2023. júl. 9. 21:07
 35/116 anonim ***** válasza:
100%

Ember, egy telibevert hamburgeren vitatkozunk.Mi azon akkora nagy dolog, hogy a férfi ne hívhatná meg rá a nőt ?

Ha meg a nő normális akkor úgy is felajánlja, hogy kifizeti a sajátját.

Ez akkora probléma ?

#33-nak szólt.

2023. júl. 9. 21:08
 36/116 anonim ***** válasza:
2%
Igen, ha a második randin még a belépője mellett kifizetteti a kajáját is, akkor ez nyilván itt megáll. Az a nő, aki még a kaját is elfogadja, utána a későbbiekben is elvárja, hogy mikor együtt vannak, mindenét is kifizesse.
2023. júl. 9. 21:09
 37/116 anonim ***** válasza:
39%

"Ha meg a nő normális akkor úgy is felajánlja, hogy kifizeti a sajátját."

Erről beszélek én is.

Kérdező! Fizesd ki a belépőt, most kaját ne vigyél magaddal (az tényleg gáz), hanem azt vedd meg. Ha normális a lány, akkor a belépő mellé a kaját már nem várja el, szóval szerintem nyugodtan fizessetek külön. Ha ennyi miatt lapátra tesz, akkor olyan nem kár érte.

2023. júl. 9. 21:11
 38/116 anonim ***** válasza:
100%
Melyikőtök ötlete volt a strand a második randin?
2023. júl. 9. 21:29
 39/116 A kérdező kommentje:
Enyém. Mi ezzel a baj? Ezen kívül színházba szeret még járni oda mégse vihetem.
2023. júl. 9. 21:34
 40/116 anonim ***** válasza:
100%

Ebben az esetben te hívtad el, tehát furán néz ki, hogy többször leírod, hogy fizeted a belépőt.

A csaj meg nem annyira finoman célzott rá, hogy a büfében szeretne enni. Szóval... Ebben az esetben készülj úgy, hogy nem biztos, hogy fel fogja ajánlani, hogy fizeti a részét.

Legközelebb meg találj(átok) ki olyan programot, ami olcsóbb vagy ingyenes.

2023. júl. 9. 21:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!