Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A 2. randin strandra megyünk....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 2. randin strandra megyünk. Mindent nekem kell fizetni?

Figyelt kérdés
A belépő az egy dolog, nyilván kifizetem neki. De az ottani fogyasztással mi a helyzet? Én vinnék otthonról enni, inni. A randipartnerem mondta hogy ő nem tudja mit fog kérni, ő majd választ a büféből valamit. Ő a lány. Mondhaton neki hogy fizesd magadnak ha nem hoztál otthonról?

2023. júl. 9. 19:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/116 anonim ***** válasza:
40%
Igen. Férfi vagy, ezért tartanak.
2023. júl. 9. 19:39
 2/116 anonim ***** válasza:
66%
Ennyire smucig vagy?
2023. júl. 9. 19:40
 3/116 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem ha ő nem mondja, hogy fizeti a részét akkor úgy van vele, hogy te fizetsz. Vigyél egy üveg lehűtött vizet táskában meg max 2 poharat, de ez az otthonról viszek kaját kicsit kiábrándító.

Szerintem ezt most nyeld be legközelebb meg olyan helyre menjetek ahol nem kell fizetni vagy ha a lány elvárja akkor beszéld meg vele a fele-fele felállást.

2023. júl. 9. 19:45
 4/116 A kérdező kommentje:
Ez smucigság? 1-2 ezer forintból ki lehetne hozni a fogyasztást. Még egyszer írom a belépőt megveszem neki.
2023. júl. 9. 19:46
 5/116 anonim ***** válasza:
94%

Alapvetően az fizet, aki meghívja a másikat, de ilyenkor a másik félnek illik felajánlania a fizetést.

Ebben az esetben a lány magának fogja fizetni az ételt, de azért felajánlani felajánlhatod. Mindenesetre neki ne fogalmazz úgy, hogy "fizesd magadnak, ha nem hoztál otthonról", mert hiába igaz, nagyon bunkón hangzik.

2023. júl. 9. 19:46
 6/116 anonim ***** válasza:
81%
4# Smucigság igen... Ételt sajnálni a másiktól...
2023. júl. 9. 19:49
 7/116 A kérdező kommentje:
Ez számomra pazarlás. A belépő rendben van, annyi amennyi. De a kaját, üdítőt el lehet otthon készíteni és sokkal kebesebbe kerül. Az alapanyogok is szinte ugyanazok.
2023. júl. 9. 19:51
 8/116 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem viszel egy kicsivel több ételt és italt, és akkor piknikezhetnétek a parton? Jobb hatást keltene, minthogy sajnálod a pénzt valami büfés ételre, illetve hangulatosabb is tud lenni.
2023. júl. 9. 19:53
 9/116 anonim ***** válasza:
87%
Nem sváb vagy?
2023. júl. 9. 19:53
 10/116 A kérdező kommentje:
Nem vagyok sváb csak ilyenre nem szeretek költeni. Itt nem is lehet csak bankkártyával fizetni, nem szeretnék beégni hogy x ezer van a számlámon.
2023. júl. 9. 19:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!