Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A 2. randin strandra megyünk....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 2. randin strandra megyünk. Mindent nekem kell fizetni?

Figyelt kérdés
A belépő az egy dolog, nyilván kifizetem neki. De az ottani fogyasztással mi a helyzet? Én vinnék otthonról enni, inni. A randipartnerem mondta hogy ő nem tudja mit fog kérni, ő majd választ a büféből valamit. Ő a lány. Mondhaton neki hogy fizesd magadnak ha nem hoztál otthonról?

2023. júl. 9. 19:37
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/116 anonim ***** válasza:
78%
#89 tudsz legalább 1-2 okot mondani arra, hogy egy nőnek miért téged kellene választania ?
2023. júl. 11. 09:31
 92/116 anonim ***** válasza:
4%

91.

Ez hogy jön ide? Én nem ismerkedem. Viszont látom a sok szolgalelkű idiótát, akik a teljes fizetésüket odaadják a barátnőjüknek. Ostobák!

2023. júl. 11. 09:32
 93/116 anonim ***** válasza:
78%

#92 az a gond te nem látod ez miről szól.

Nem azért veszünk valamit egy nőnek mert azt úgy kell hanem mert nekünk is jó ha látjuk, hogy örül annak amit tőlünk kap. Fordítva is így megy.

Teljes mindegy, hogy mennyi pénzt spórolsz így meg de boldog az nem vagy az 100%.

2023. júl. 11. 09:45
 94/116 anonim ***** válasza:
4%

93.

És ténylegesen vissza is adja? Mi rá a garancia?

2023. júl. 11. 09:53
 95/116 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem ezt nem tudom neked úgy elmagyarázni, hogy meg is értd hogyan működik az egész.

Nem, nincs rá garancia, higy vissza is adja.

A dolog szépsége, hogy nem is kell garancia mert nincs mit visszaadni.

Ez egy gesztus. Ha sajnálod azt az 1500Ft( vagy bármennyit) akkor ne költsd rá. Ne vegyél neki semmit.

Utánna meg majd ha otthagy akkor jöhetsz ide és mehet a panaszkodás, hogy a nőknek csak a pénz kell, közben meg 2 darab kakaós palacsintáról van szó.

Egy programnak költségei vannak.Mehetsz persze magadban is akkor az úgy olcsóbb sokkal.De ha valakit elhívsz randira akkor legalább a legelején illik meghívni a nőt. Később meg majd ő hív meg valamire. Erre persze nincs garancia de ha neked ez így nem felel meg mert kihasználva érzed magadat vagy bármi más ok miatt nem jó akkor még mindíg mondhatod,hogy bocsi de nem egymást keressük.

2023. júl. 11. 10:02
 96/116 anonim ***** válasza:
17%

95.

Érdekes dolog ez, hogy amíg másnak kell fizetni addig "csak" ennyi meg annyi, ha neki kellene akkor már sok volna. Mindig az a jó, amit más fizet, amit más vesz meg, neked csak élvezni kell.

2023. júl. 11. 10:05
 97/116 anonim ***** válasza:
95%
Garanciát akar a gyerek :D Oké :D Ilyen nincs. Nem tudhatod, hogy bejössz-e a csajnak, de mivel kedves és udvarias vagy, szeretnéd, hogy jól érezze magát a lány, fizeted a fogyasztását. Volt egy munkatársam, aki mondta, hogy ő bizony nem fizet semmit első randin, mert úgyse jön össze. Hát ilyen hozzáállással persze, hogy nem :D 5 éve nem volt barátnője amúgy :D Mesélte, hogy Tinder randija volt, sétáltak, beszélgettek, aztán egy idő után úgy volt vele, hogy ez jól alakul, na meghívja kávézni, a csaj eddigre már halálra unta magát és elköszönt tőle hirtelen. Mi nők kerüljük a sóhereket :D
2023. júl. 11. 10:08
 98/116 anonim ***** válasza:
3%

97.

És mellé kreáltatok egy szabályt, hogy "a férfinek illik fizetni". Ez egy nagyon alattomos taktika.

2023. júl. 11. 10:09
 99/116 anonim ***** válasza:
95%
#98 írd már le, hogy szerinted milyen lenne az ideális mondjuk első 3 randi. Minden szempontból érdekel.
2023. júl. 11. 10:13
 100/116 anonim ***** válasza:
14%

99.

Mindenki fizeti a saját költségeit. Ennyi.

2023. júl. 11. 10:13
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!