Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A 2. randin strandra megyünk....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 2. randin strandra megyünk. Mindent nekem kell fizetni?

Figyelt kérdés
A belépő az egy dolog, nyilván kifizetem neki. De az ottani fogyasztással mi a helyzet? Én vinnék otthonról enni, inni. A randipartnerem mondta hogy ő nem tudja mit fog kérni, ő majd választ a büféből valamit. Ő a lány. Mondhaton neki hogy fizesd magadnak ha nem hoztál otthonról?

2023. júl. 9. 19:37
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/116 anonim ***** válasza:
83%

Van rgy barátnőd. Együtt vagytok egy éve már. Felmerül a nyaralás ötlete. Külföld, tengerpart, apartman bérlés és autós út.

Leosztod, hogy ez fejenként 100eFt lesz egy hétre ( + kaja).

A barátnődnek hiányzik hozzá 20eFt.

Elmentek nyaralni úgy, hogy beteszed te a hiányzó 20ast vagy maradtok otthon ?

2023. júl. 11. 10:21
 102/116 anonim ***** válasza:
12%

101.

Nyilván, amikor már együtt élnek és hosszabb ideje ismerik egymást, akkor belefér ide vagy oda, némi önzetlenség.

De első randin? Egy ismeretlen embernek? Kicsit túlzás.

2023. júl. 11. 10:22
 103/116 anonim ***** válasza:
91%
Te ennyire csóró vagy, hogy nem tudsz egy kávét kifizetni egy lánynak? Igen, a férfi fizet első randin, mert ő hívott el. Lehet mondani, hogy egy nő sosem hívja el a férfit. De. Csak kevesebbszer. De szerintem te pont örülnél, ha bármilyen lánynak kifzetnéd az 500 Ft-os fogyasztását :D
2023. júl. 11. 10:24
 104/116 anonim ***** válasza:
17%

103.

Még egyszer jelezném, mert elsőre nem értetted meg: nem ismerkedem, mert feleslegesnek tartom.

2023. júl. 11. 10:25
 105/116 anonim ***** válasza:
82%
Hagyjatok mar az incel nyomorekot. Nyilvan valamire probalja rafogni a nyomorat.
2023. júl. 11. 10:34
 106/116 anonim ***** válasza:
21%

105.

Hűűűű, ez volt ám a beszólás.

2023. júl. 11. 10:35
 107/116 anonim ***** válasza:
89%

Egészen biztos vagyok benne, hogy a kérdés csak kitaláció, egy unatkozó pasas provokációja. Legalábbis ennyire balek embert nehezen tudok elképzelni.

Kérdező, ha neked ennyire számít minden egyes forint, akkor először az életedet kéne rendbe tenned, mintsem kapcsolat céljából ismerkedni. Még egy barátságnál is kellemetlen, ha sose tudod meghívni a másikat, vagy minden forintot megszámolsz, de egy kapcsolatnál kifejezetten kínos. Nyilván nem lenne jogos, ha mindig és mindent te fizetnél, de egy pont után a másik fél csak azt érzi, hogy sajnálsz tőle bármit is, és próbálod a lehető legkönnyebben és legolcsóbban letudni a dolgot. Valljuk be, ez bárkinek jogosan esne rosszul.

Nem olvastam el minden választ, de többen ajánlották, hogy hívd el piknikezni, hiszen akkor nincs meg az ellentét a hozott és a vásárolt étel között, illetve sokkal hangulatosabb. A jelenlegi párommal a második randink is egy piknik volt, nagyon jól szórakoztunk és azóta többször is volt ilyen randink. (Hozzáteszem, ennél kevés olcsóbb program létezik.)

Ha neked teher, hogy beszélgess vele, akkor minek ismerkednél nem csak vele, hanem bármilyen nővel? Egy kapcsolat egyik legalapvetőbb része a kommunikáció, valamint pont az ismerkedés elején fontos, hogy sokat beszéljetek, hogy megismerhessétek egymást. Ez lenne a lényeg, nem gondolod?

Ne haragudj, de a leírtak alapján elképesztően lehangoló volt a viselkedésed. Eleve viszed a csomagolt uzsonnádat, de utána ahhoz se van képed, hogy elkísérd a nőt megvenni a saját ebédjét. Annyira látszik, hogy vagy attól féltél, hogy esetleg fizetned kéne, vagy ennyire nem érdekel, hogy merre megy, mit csinál a másik fél.

Azért rendezte a számlát a végén, mert nem érezte jól magát és látta, hogy mennyire fukar vagy. Mindkettő dolog kifejezetten kiábrándító, és erősen kétlem, hogy lenne folytatása a dolognak; se baj, legalább nem pocsékolod tovább az idejét.

"És vettem már neki egy füzetet meg egy gombóc fagyit előző héten."

Ez a mondatod volt az, ami miatt biztos vagyok benne, hogy csak egy unatkozó provokátor vagy. Basszus, tegnap három gombóc fagyit vettem a mögöttem sorban álló három gyereknek, mert láttam, hogy a markukban számolgatják az aprót.

"Szerintem ha nem akarna akkor ezeket is illene visszafizetnie és megmondani hogy nem akar."

Kevés nagyobb pofátlanságot tudok elképzelni, mint amikor valaki utólag szeretné visszakérni az ajándékokat. Kérdező, ha neked egy háromszáz forintos fagyi ára ennyire létfontosságú, akkor engedd el az ismerkedést, és a munka terén tedd helyre az életedet, mert ezek szerint egy szál választ el a hajléktalanságtól.

24/N

2023. júl. 11. 11:00
 108/116 anonim ***** válasza:
7%

"Basszus, tegnap három gombóc fagyit vettem a mögöttem sorban álló három gyereknek, mert láttam, hogy a markukban számolgatják az aprót."

Nem mindenki milliomos/milliárdos.

2023. júl. 11. 11:01
 109/116 anonim ***** válasza:
91%
hol élsz hogy három darab fagyihoz milliomosnak kell lenni? :D Nagyon gáz.
2023. júl. 11. 11:03
 110/116 anonim ***** válasza:
8%

109.

Ha csak úgy idegeneknek veszed, akkor kvázi elpazarolod a pénzt. Ez lehet úri passzió, de nem általános.

2023. júl. 11. 11:08
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!