Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A 2. randin strandra megyünk....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 2. randin strandra megyünk. Mindent nekem kell fizetni?

Figyelt kérdés
A belépő az egy dolog, nyilván kifizetem neki. De az ottani fogyasztással mi a helyzet? Én vinnék otthonról enni, inni. A randipartnerem mondta hogy ő nem tudja mit fog kérni, ő majd választ a büféből valamit. Ő a lány. Mondhaton neki hogy fizesd magadnak ha nem hoztál otthonról?

2023. júl. 9. 19:37
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/116 anonim ***** válasza:
87%
Miért szeretnél barátnőt? Ingyen, bármikor elérhető szexet szeretnél?
2023. júl. 9. 22:20
 52/116 anonim ***** válasza:
95%
Jaa, barátnőt, azt szeretnél :D oppá! de beszélgetni! az too much. Venni egy ételt? aaz sok. Nem látod, hogy eleve nem vagy egy partiképes párjelölt így? Nem lesz ennek jó vége, ne haragudj!
2023. júl. 9. 22:22
 53/116 anonim ***** válasza:
94%

Ilyen hozzáállással fizess, mint a katonatiszt, különben soha az életben nem lesz csajod!

😂

2023. júl. 9. 22:28
 54/116 anonim ***** válasza:
100%
Sokáig nem lesz veled az biztos....
2023. júl. 9. 22:38
 55/116 anonim ***** válasza:
36%
Lengesd meg elotte a nejlonszatyrodat a hamuba sult pogacsaval, es mondd meg, ez van a csomagban.
2023. júl. 9. 22:58
 56/116 anonim ***** válasza:
100%
Ha beszélgetni sem tudsz, illetve nem is szeretnél vele, akkor ne pocsékold feleslegesen az idejét.
2023. júl. 9. 23:12
 57/116 anonim ***** válasza:
100%

Huu gyerekek ilyen gáz palik vannak?

Szegény lány.

2023. júl. 10. 00:00
 58/116 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom hol dolgozol, de leírtad, hogy max 10 ezret tudsz a napra szánni.

Ezt megértem. Sok tanár, rendőr, tűzoltó stb. van, akinek egy ekkora kiadás is bőven megterhelő.

Ezért én nem tartalak smucignak vagy szarrágónak, hogy szendvicset viszel a strandra (a három gyerekemmel én is ezt csinálom).

Viszont ami nem jó, hogy ezt nem beszéled meg a lánnyal előre. Nem kell feltételezésekbe bocsátkozni, hogy ki fog fizetni, mennyibe fog kerülni.

Szerintem oltári marhaság második randira strandra menni csak azért, hogy ne kelljen szórakoztatnod a lányt.

Az anyagiakról is meg mindenről is beszélgessetek, néma gyereknek az anyja se.

2023. júl. 10. 07:10
 59/116 anonim ***** válasza:
95%

Mi bowlingozni mentünk második randin, ami jó drága, ott is ittunk egy italt. Nekem kifizette a barátom. Nem én kértem meg rá, nem is számítottam rá, nem vártam el, mert azért ez elég drága úgy, hogy másodszorra találkozunk. Ő ajánlotta fel. Utána meghívtam kajálni egyből :D

Szerintem fizesd neki legalább a belépőt és számíts arra, hogy a többit is neked kell, de lehet, felajánlja, hogy a kaját fagyit innivalót ő állja.

2023. júl. 10. 08:30
 60/116 anonim ***** válasza:
95%
Könyörgöm, ne pazarold többet szerencsétlen lány idejét😅😅
2023. júl. 10. 08:50
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!