Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 2. randin strandra megyünk. Mindent nekem kell fizetni?
Ilyen hozzáállással fizess, mint a katonatiszt, különben soha az életben nem lesz csajod!
😂
Huu gyerekek ilyen gáz palik vannak?
Szegény lány.
Nem tudom hol dolgozol, de leírtad, hogy max 10 ezret tudsz a napra szánni.
Ezt megértem. Sok tanár, rendőr, tűzoltó stb. van, akinek egy ekkora kiadás is bőven megterhelő.
Ezért én nem tartalak smucignak vagy szarrágónak, hogy szendvicset viszel a strandra (a három gyerekemmel én is ezt csinálom).
Viszont ami nem jó, hogy ezt nem beszéled meg a lánnyal előre. Nem kell feltételezésekbe bocsátkozni, hogy ki fog fizetni, mennyibe fog kerülni.
Szerintem oltári marhaság második randira strandra menni csak azért, hogy ne kelljen szórakoztatnod a lányt.
Az anyagiakról is meg mindenről is beszélgessetek, néma gyereknek az anyja se.
Mi bowlingozni mentünk második randin, ami jó drága, ott is ittunk egy italt. Nekem kifizette a barátom. Nem én kértem meg rá, nem is számítottam rá, nem vártam el, mert azért ez elég drága úgy, hogy másodszorra találkozunk. Ő ajánlotta fel. Utána meghívtam kajálni egyből :D
Szerintem fizesd neki legalább a belépőt és számíts arra, hogy a többit is neked kell, de lehet, felajánlja, hogy a kaját fagyit innivalót ő állja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!