Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas, jó kiállású férfiak, akik elmennek 40-es, 50-es túlsúlyos (sokszor kövér) nőkkel mennek el, azok mégis miért teszik?
Ha én magas lennék és jó testi adottságú akkor tuti a fiatal feszes nőket hajtanám (mint ahogy teszi is ezt a legtöbb ilyen férfi), de sajnos elég sokan elmennek ilyen lepukkant nőkkel, akiknek emiatt akkora egója van, mint a ház.
Mondjuk a legtöbb nő, ha szexelgetni akar össze-vissza, akkor mindenféle megerőltetés nélkül össze tud szedni férfias kinézetű férfiakat, akik sokkal magasabb esztétikumot képviselnek látványra, mint ő maga.
Mert azt még megérteném, hogy én mint átlag alatti testalkattal rendelkező 170 centi 65 kiló soványdagi ilyen nőknek kellek, ha épp szerencsém van, de hát még ők is alapvetően a jó pasikat várják el az élettől és SAJNOS meg is kapják.
De egyébként meg nincs is annyi jó pasi aki ennyi nőt kiszolgál, a maradék férfi meg egyszerűen nem kell senkinek max ha megerőlteti magát vagy ha megbízható segítőt jelent a nő életvitelének kiszolgására (málhásszamár effektus).
#40 nekem ez a jó nő. 30 éve modell meg sportoló barátnőim voltak,imádtam a gazella testüket a kemény teniszlabda melleket... akkor
De most a ringó csípő a nagy lógós csecsek hoznal lázba
Az ember és az ízlése változik
ja hogy 50-es vagy
hát anno 20-on pár évesen még én is undorral néztem amikor egy nő már akár 60 kiló is volt
mostmár meg már egy 60 kilós nőnek is örülnék.
mondjuk a 120 kiló extrém lenne, de lehet oda kell majd süllyedjenek az elvárásaim, hogy egyáltalán legyen valami nemi életem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!