Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyenruhások könnyebben találnak partnert?
Figyelt kérdés
Annyiszor olvasni, látni, hogy a nők tapadnak az egyenruhás pasikra. Mi a tapasztalat, tényleg könnyebben becsajozik egy rendőr munkaruhàban?2023. máj. 7. 13:35
41/52 anonim válasza:
Hát, én így 6 év után a testületnél azt tudom javasolni, hogy hacsak nem civilben szeretsz bele, akkor ne ez alapján válassz párt magadnak. Kevés otthonlét és együttöltött idő, folyamatos kiszámíthatatlanság. Persze beo. függő is, de a legtöbb erről szól sajnos. Hosszútávon ez pedig megöli a kapcsolatok nagyrészét.
42/52 anonim válasza:
Az egyenruha romantikája már régen megszűnt. Szerintem az egyenruhához kötött jellemvonások ma már nem sokat nyomnak a latba. Az életvitel, a kiszámíthatatlanság, az éjszakázások meg nem csak kapcsolatgyilkosok, de egészségileg is erősen rontják az embert. Nyugdíj már nincs, 68 éves koráig meg 100% hogy nem fogja csinálni az ember, ad egy mert képtelenség, ad kettő, mert addigra ledarálja testileg, szellemileg. Ez lenne olyan vonzó? Ugyan már! Egy alacsonyabb beosztásnál még egy pizzafutárnak is jobb, nyugodtabb, kiszámíthatóbb az élete. A pénzről meg ne is beszéljünk.
43/52 A kérdező kommentje:
42
Nem a holtomiglan-holtodiglan jut eszembe egy TEK-esről pl. De sokkal vonzóbb számomra, mint egy öltönyös pojáca. Jó, mondjuk a pénz nem érdekel, mert jól keresek, de amúgy sose volt szempont.
2023. júl. 10. 11:29
44/52 anonim válasza:
43. Kinek a pap, kinek a papné. Ma már egy öltönyös minden szempontból köröket ver egy egyenruhásra. Egyenruhát ma már a munkanélküliség elől menekülők választanak leginkább. Annak is csak egy része. Majd 3-4-5 év múlva le is szerelnek. Nagyon leesett a nívó.
45/52 anonim válasza:
Jó azért egy tekest vagy km katonát akik a szakmájuk legmagasabb fokát képviselik mind tudásban, mind fizikálisan, ne hasonlítsunk már egy mezei járőrhöz aki fél év után otthagyja az egészet. Nyilván érthető ha valakinek ez imponál. Sok sikert a kérdezőnek hozzá 😄
46/52 anonim válasza:
A kérdésből nem derült ki hogy milyen egyenruhást keres. Ennyi erővel én is sok sikert kívánok egy F22-es Top Gun pilótához!
Egyébként semmivel sem talál könnyebben egyenruhásként nőt egy férfi. Közel 20 év tapasztalata.
47/52 A kérdező kommentje:
A kérdésemet több dolog is ihlette. Az egyik: vásároltam egy üzletben és 2 talán járőr egyenruhás is ott vásárolt. Átlagos fizikumú, közepesen jóképű 30-35 közötti férfiak. Az egy dolog, hogy én bámultam őket, de kb az összes nő is.
2023. júl. 10. 19:06
48/52 anonim válasza:
Fura! Én egyenruhás vagyok, sosem bámultak meg. Van pilóta dzsekim is, nadrágom, bakancsom. 180+ vagyok, felesleg nélkül. Sosem bámult még meg senki. Ja, egy benzinkutas nő kérdezte hogy én tényleg pilóta vagyok? Ennyi volt az összes "kapásom". Elvileg baromi jó testem van, széles vállak, feszes izomzat mindenhol. Sosem láttam hogy egy nő is megbámult volna. Szóval nálam ez a sztereotípia nem élt.
49/52 A kérdező kommentje:
Ez tényleg fura, én biztos megbámulnálak. :D Jó persze nem tirpák módon azért, csak úgy, hogy ne legyen neked ciki.
2023. júl. 10. 19:22
50/52 anonim válasza:
49. Ezért mondtam hogy én azt tapasztalom, hogy semmi de semmi előnyét nem láttam soha. Majd csinálok magamról egy fotót, aztán elküldöm neked, kíváncsi vagyok a véleményedre. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!