Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyenruhások könnyebben találnak partnert?
Figyelt kérdés
Annyiszor olvasni, látni, hogy a nők tapadnak az egyenruhás pasikra. Mi a tapasztalat, tényleg könnyebben becsajozik egy rendőr munkaruhàban?2023. máj. 7. 13:35
2/52 anonim válasza:
Nekem kifejezetten imponal 😉
Nem tudom, mas hogy van vele.
3/52 anonim válasza:
Ezt nem állítanám. A nők részéről (legalábbis szerintem, mert nálam így van), szexuális vonzalom, illetve fantázia az egyenruha. Önmagában nem elég egy kapcsolatot összetartani.
4/52 anonim válasza:
"Annyiszor olvasni, látni, hogy a nők tapadnak az egyenruhás pasikra. "
Mindenhol annyi hülyeséget olvasni!
5/52 anonim válasza:
Rendőrruhában biztosan nem, mert köztudottan kevés a fizetése.
6/52 anonim válasza:
Nem azt latom hogy a melos ruhaban rohangalo ferfiakra tapadnanak a nok.
7/52 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy szavazást kellett volna kiírnom. Egyébként azért érdekel, mert én nő vagyok és én kész vagyok ezektől a férfiaktól, a járőröktől, a tekesektől meg úristen....és egy csomó barátnőm szintén zenész. Csodálkozom, hogy itt ilyen kevés hasonló válasz volt. Annyira férfias, biztonságot sugárzó, tekintélyt mutató a megjelenésük, hogy elborul az agyam tőle. :)
2023. máj. 7. 14:36
8/52 anonim válasza:
Enegem meg kifejezetten nem vonzanak az egyenruhások.
9/52 anonim válasza:
Nincs is vonzóbb egy bunkó rendőrnèl. N
10/52 anonim válasza:
7!
Ma már sokan nem kinézetben keresik a biztonságot, hanem a bankszámlában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!