Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Imponáló az egyenruha?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok, tényleg imponáló a nőknek az egyenruhás férfi? Mondjuk egy katona vagy egy tűzoltó. Ha igen, akkor miért?2021. jún. 27. 09:43
1/11 anonim válasza:
Biztos van ilyen,de szerintem a nők többségének ez lényrgtelen. A pasi elvileg nem egyenruhában ismerkedik,tehát nem ez a döntő.
2/11 anonim válasza:
Hát, ha magas, jóképű és jól áll naki az egyenruha, akkor tuti. Amúgy nincs különbség szerintem, aki ilyen férfi, az általában sok nőnek imponál.
3/11 anonim válasza:
Nekem csak a BV egyenruha 🤷♀️
De nem a kek 😉
5/11 anonim válasza:
Engem már az a kék cucc iss beindított, amit hűvösebb időben hordott a gls-es férfi, mondjuk neki a szemei is gyönyörűek.
7/11 anonim válasza:
Nekem a vasutas egyenruha nagyon bejön (magam is vasutas vagyok). Páromat amikor meglátom szolgálatban, nagyon be tudok indulni :D
25/L
8/11 anonim válasza:
Én egyenruhás (nő) vagyok, szóval nekem nem.
Örülök, hogy a férjem civil. Nem is jöttem volna össze soha kollégával.
De tudom, hogy sok nőt beindít.
9/11 anonim válasza:
Nem értem, miért lett mindenki lepontozva, normális választ adtak...
10/11 anonim válasza:
Nem nagyon. Akkor már inkább egy elegáns öltöny+nyakkendő
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!