Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők egy része a rosszfiúkhoz vonzódik, egy másik pedig az egyenruhásokra gerjed, akkor korrupt rendőrként nagyobbak az esélyeim a párkeresésben?
4-es! Akkor leírom a kedvedért:
Fetrengek a röhögéstől, Fetrengek a röhögéstől, Fetrengek a röhögéstől, Fetrengek a röhögéstől, Fetrengek a röhögéstől
-ez így jobb? 🤔 (jó tudom hivatalosan nem ez az emoji jelöli pont azt, de nekem ez jobban tetszik)
Mert ez a poén elképesztően jó volt, és nem gondoltam, hogy öt nevetős emoji valakinek bánta a lelki világát, amúgy szívesen lennék fészbúk-degeneráció, ehelyett IRL vagyok 34 éves, emiatt -az életkorom, ami miatt lassan középkorúnak számítok miatt inkább már így érzem magam: 🙁😥
5ös, ez mitől rosszfiúság?
Ez egy normális férfi, amit leírtál. Szerintem rosszfiú alatt a kérdező az agresszív köcsögöket érti, akik úgy beszélnek a nőkről, mint a kutyákról, a nő nekik használati tárgy, és általában mégis van csajuk. Sok nő szereti, ha a földbe van taposva, mert sajnos kevés az olyan férfi és apa, mint amilyet te leírtál. Így a lányokból nem lesznek egészséges nők. A férfiak általában vagy trógerek, vagy a másik véglet az anyámasszony katonája, aki azt sem tudja eldönteni egyedül, hogy milyen ruhát vegyen fel reggel, és nem ő simogatja a hajadat, hanem neked kell nőként az övét. Brrr... Tudom-tudom, általánosítok, de hát mindig mindenki általánosít, ha pár mondatban kell összefoglalnia, amit mondani akar.
5.
A nemi erőszak elkövetése nem "rosszfiúság", hanem bűntény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!