Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elején mennyi ideig vártok, hogy a másik fél eldöntse mit szeretne?
Sziasztok!
Tegyük fel, hogy randizgattok valakivel, akivel ti el tudnátok képzelni kapcsolatot. A másik fél pedig még bizonytalan és időre van szüksége. Ti meddig várnátok? Vagy ha nem jön egyből az érzés hagyjátok is az egészet?
Kort és nemet írjatok :)
Mostmár, így közelítve a 32höz, ha 1-2 randi után nem tudja eldönteni, hogy akar-e tőlem valamit, akkor hagyom. Ennyi idő alatt én is eltudom dönteni, hogy szimpatikus-e.
F
1-2 randi után szerintem is el lehet dönteni, hogy valaki szeretne-e tovább ismerkedni vagy sem.
Nekem amúgy az az érzésem, hogy azért kért időt, hogy randizzon mással is, megnézi, hogy ő milyen és azután dönt a veled való folytatásról.
33N
Ha valaki teljesen ismeretlen, akkor nekem kevés 1-2 randi, hogy eldöntsem mit szeretnék tőle. Ha meg valakinek még emellé bizonytalan a kötődési típusa esetleg még szorongó is, akkor ahhoz még több idő kell, hogy a bizalom egyáltalán kialakuljon.
Ez olyan mint a gyümölcs. Megérve finom, de értetlenül szr lesz.
Én inkább a hosszabbra nyújtott ismerkedés mellett voksolok, ha tényleg komoly kapcsolatot szeretne valaki.
1-2 randi alatt semmi nem derül ki, de 8-10 randi után már le lehet vonni sokmindent, főleg ha értelmesen telik el nem csak felszínes témákról beszélgettek. Én alapnak most pl Gottman 8 randi című könyvét fogom használni, mert az a 8 téma amit korbejar azok az alapjai egy párkapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!