Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyenruhások könnyebben találnak partnert?
Figyelt kérdés
Annyiszor olvasni, látni, hogy a nők tapadnak az egyenruhás pasikra. Mi a tapasztalat, tényleg könnyebben becsajozik egy rendőr munkaruhàban?2023. máj. 7. 13:35
11/52 A kérdező kommentje:
10
Nekem szerencsére van pénzem, szóval ez nem befolyásol. :)
2023. máj. 7. 14:52
12/52 anonim válasza:
Engem nem vonzanak de létező dolog hogy vannak akik odavannak értük.
13/52 anonim válasza:
Én egyenruhás voltam, de nem mondom hogy milyen, mert akkor egyből nagyképűséggel vádolnának meg. Vicces, de semmi előnnyel nem járt! Holott ez egyetemi végzettséggel is együtt járt, + külföldi továbbképzéssel. A környezetem nagyra tartott, de más észre sem vett. Nem volt problémám az ismerkedéssel, mert nem voltam egy befőtt típus. Szóval szerintem erősen rétegfüggő! Általánosságban inkább tiszteletet parancsoló, de hogy előnyöket hozzon párkeresésben az szerintem nem működik.
14/52 anonim válasza:
Nekem a volt ferjem rendor, magas beosztasban, magas fizuval. Biztos elalelnal tole. Egy igazi elmebeteg. Azota is terapiara kell jarnom, ugy kicsinalt. Bar hamarabb elvitte volna egy ilyen no mint te,meg az eskuvo elott. Az egesz eletem tonkretette.
15/52 A kérdező kommentje:
14
A magas beosztás nem izgat, igazából a TEK-esek a legvonzóbbak, a magas beosztásúak szerintem asztal előtt ülnek.
A nárcisztikus típust is kedvelem
2023. máj. 7. 15:49
16/52 anonim válasza:
15. Látszik hogy csak a külsőre hajtasz, a sorsod utól fog érni nyugi!
17/52 A kérdező kommentje:
16
Mi a rossz ebben? Bakker, már jó pasit se kívánhat az ember? Dolgozok mint állat, hogy egy vén csúfság pénzére se kelljen ácsingózzak, de azért a jó pasikról is mondjak le? Kizárt. Az ostoba, csóringer csajok kényeztessék az öregembereket, én meg levadászom a jóképű rendőröket. 😍
2023. máj. 7. 16:04
18/52 anonim válasza:
Nekem bejön az egyenruha, főleg a Volánbuszos. N
19/52 anonim válasza:
Attól függ, milyen egyenruha. Egy vadászpilóta vagy kommandós más kategória, mint egy kukás vagy vasutas.
20/52 anonim válasza:
18 az új ruházat is oké, de az a sárga nyakkendő...a fekete jobb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!