Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az egyenruhások könnyebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyenruhások könnyebben találnak partnert?

Figyelt kérdés
Annyiszor olvasni, látni, hogy a nők tapadnak az egyenruhás pasikra. Mi a tapasztalat, tényleg könnyebben becsajozik egy rendőr munkaruhàban?

2023. máj. 7. 13:35
1 2 3 4 5 6
 31/52 A kérdező kommentje:

30

Oké, írott szöveg esetén nehéz eldönteni.

2023. máj. 8. 10:34
 32/52 anonim ***** válasza:
53%
Én nem vagyok tek-es. :) Olvastam a sorok között, abban igazad van hogy írásban nem jönnek át a gesztusok. Ja, és nem hajtok rád, foglalt vagyok! :) Ha nem lennék az megnéznélek, nem hiszem hogy elhajtanál ha látnád az egyenruhámat. ;)
2023. máj. 8. 10:45
 33/52 A kérdező kommentje:

32

Azért ha felszabadul egy hely a f@rkadon, szóljál! :)

2023. máj. 8. 10:46
 34/52 anonim ***** válasza:
Te leszel az első! Nem vagyok 2 méter magas csak 182, de az imidzsem komolyabb mint egy tek-esnek, ezzel azért kárpótolnálak. ;)
2023. máj. 8. 10:54
 35/52 anonim ***** válasza:

Könnyebben ? Mint kik ? Mint a nem egyenruhások ? Nem:D

Ha jóképű/jó fizikumú akkor persze talál magának szexpartnert, ha inteligens, értelmes akkor pedig normális nőt is. De ez az összes hivatásra/szakmára igaz.

Az hogy létezik ilyen fétis mindenki tudja. A hosszútávú kapcsolatokat viszont megnehezíti ha bármelyik fegyveres testületnél szolgálsz.

2023. júl. 7. 14:33
 36/52 anonim ***** válasza:
Egy alap rendőr, tűzoltó vagy katona nem több mint egy szakmunkás. Oké, vannak bolti eladók is, meg 3 műszakban dolgozó nők, nekik lehet hogy ez a szint megfelelő. Az egyenruha mellé nem árt a tanult, intelligens személyiség is. Egyenruha tiszti beosztástól szimpatikus, alatta nekem nem.
2023. júl. 7. 23:15
 37/52 A kérdező kommentje:
36-os én szeretem, ha fizikai munkát végez egy férfi. Sokkal izgatóbb, mint egy irodában punnyadó öltönyös. Nem bolti eladó vagyok, 2 diplomám van. Egyszerűen engem a férfi erő hoz lázba.
2023. júl. 7. 23:37
 38/52 anonim ***** válasza:

A tiszti beosztás sem jelent feltétlen irodában punnyadó férfit. Az alap egyenruhások szakmunkások. Nem egy magas intellektuális szint, sem fizetés.

Nekem van 3 szakmám, 3 diplomám, tiszt vagyok. Alulról kezdtem, emellett jártas vagyok lassan már mindenben, van vállalkozásom, szabadság alatt borostás vagyok, a hobbim fizikai munkát is igényel.

Most hogy informatika, pénzügy, közigazgatás, gasztronómia, építőipar, autószerelés, tervezés, sport, zene, nekem tök mindegy. Mindenben jó vagyok. Látod van ilyen is. Ezt nem én mondom, hanem a környezetem, bizonyos területeken országosan ismernek. A vicces az, hogy mire ezek kiderülnek rólam, jó sok idő el szokott telni, mivel sosem verem nagy dobra. Ez az oldal meg anonym. :)

Oké, hozzáteszem, az alap tiszthelyettesi rendfokozatban is vannak emberek akikben van fantázia, de nem sok. Pár évet lehúztam közöttük. Sajnos én eléggé kritikus vagyok.

2023. júl. 7. 23:47
 39/52 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy az egyenruha ilyen szempontból nem hoz onmagaval semmit. Ez nem a USMC, az osszes szervnel az alapallomany nagyresze olyan hogy civilben meg sem mondanad rola hogy ilyesmivel foglalkozik. Nyilvan van mindenhol egy nagyon kis reteg aki magasabban kepzett, olyan fizikuma van amilyet az emberek a filmek miatt elkepzelnek, pl. a km, a tek, a merkur stb. De oket sem az egyenruha tette ilyenne, hanem a legjobb akarsz lenni mentalitas. Es ok annyira kis szazalekat teszik ki az egyenruhas szerveknek, hogy akkor mar egy mma dojoban, vagy crossfit teremben nagyobb esellyel talalsz olyan ferfit akit elkepzeltel.
2023. júl. 8. 12:48
 40/52 anonim ***** válasza:
Ma már az egyenruha inkább égő, mintsem hogy bárki is felnézzen rá.
2023. júl. 8. 21:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!