Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyenruhások könnyebben találnak partnert?
30
Oké, írott szöveg esetén nehéz eldönteni.
32
Azért ha felszabadul egy hely a f@rkadon, szóljál! :)
Könnyebben ? Mint kik ? Mint a nem egyenruhások ? Nem:D
Ha jóképű/jó fizikumú akkor persze talál magának szexpartnert, ha inteligens, értelmes akkor pedig normális nőt is. De ez az összes hivatásra/szakmára igaz.
Az hogy létezik ilyen fétis mindenki tudja. A hosszútávú kapcsolatokat viszont megnehezíti ha bármelyik fegyveres testületnél szolgálsz.
A tiszti beosztás sem jelent feltétlen irodában punnyadó férfit. Az alap egyenruhások szakmunkások. Nem egy magas intellektuális szint, sem fizetés.
Nekem van 3 szakmám, 3 diplomám, tiszt vagyok. Alulról kezdtem, emellett jártas vagyok lassan már mindenben, van vállalkozásom, szabadság alatt borostás vagyok, a hobbim fizikai munkát is igényel.
Most hogy informatika, pénzügy, közigazgatás, gasztronómia, építőipar, autószerelés, tervezés, sport, zene, nekem tök mindegy. Mindenben jó vagyok. Látod van ilyen is. Ezt nem én mondom, hanem a környezetem, bizonyos területeken országosan ismernek. A vicces az, hogy mire ezek kiderülnek rólam, jó sok idő el szokott telni, mivel sosem verem nagy dobra. Ez az oldal meg anonym. :)
Oké, hozzáteszem, az alap tiszthelyettesi rendfokozatban is vannak emberek akikben van fantázia, de nem sok. Pár évet lehúztam közöttük. Sajnos én eléggé kritikus vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!