Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyenruhások könnyebben találnak partnert?
Most az új az ilyen farmer szerű meg az ing is más anyag. Zakó sincs már...persze annak van aki megtartotta :)
Nekem is bejönnek és Én is voltam sofőr 3 évet.
N
Nagyon régóta dolgozom hasonló közegben.
Nem igazán találkoztam köztük intelligens pasassal,csak mostanában ismertem meg egyet.Engem ugyanis az indít be,ha a férfi értelmes,amellett,hogy férfias mind külsőre,mind belső tekintetében.Az egyenruha vagy formaruha számomra csak egy plusz,önmagában nem olvadozom tőle,mivel teljesen megszoktam,illetve szerintem nem is ezen múlik az a bizonyos kémia...😀
Milyen logika mentén vagyok pasi? Mi motivál egy férfit ilyen kérdés kiírására? Na jó, mondjuk egy lehet, pl. egy incel felméri a terepet ezzel a kutatással, hogy könnyebben becsajozik-e rendőrként. De az incelek meg testi adottságaik miatt nem alkalmasak járőrnek, TEK-esnek, ráadásul a személyiségük se olyan. Nem véletlen vonzódok a rendőrökhöz...
28
Voltam már többesben, csak nem tek-es férfiakkal, sajnos. Amúgy pontos a jellemzésed. Nekem ez a legfontosabb, más nőnek meg az, hogy főzni tudjon a pasi, meg hogy vegyen virágot, meg ilyen baromságok. Azért elhiheted, a legtöbb férfi inkább velem kezd.
De a kérdés nem ez volt, azért köszi a kis jellemzést, nekem tetszik. Én büszke vagyok arra, amilyen vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!