Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire tetszik a lányoknak ha valaki tűzoltó?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van ismerősöm aki tűzoltó és ha kirak egy (tűzoltós/egyenruhás) képet valahova azt egyből több százan likeolják...főleg lányok is (ő is 20év körüli..)..
Pedig elég anyagias lányok, mégis ennyire tetszik ez mindenkinek?
2017. júl. 9. 13:08
1/4 anonim válasza:
Nekem nem jon be, de attol meg egy szep szakma, onmagaban emiatt meger egy lajkot, ettol meg mint ferfi nem fog bejonni az illeto csak ennyi miatt.
2/4 anonim válasza:
Igen, ez egy régi klisés tetszetős szakma, amit a filmek, és a média nevelnek a lányokba, akik elhiszik, hogy csupaizom jóképű faszik izzadnak, és a karjaikban mentik ki a nőket.
3/4 anonim válasza:
Nekem nem jönnek be a tűzoltós férfiak. A egyenruha túl sokat takar szerintem, nem ettől lesz valaki szexi, vonzó a szememben.
19/L
4/4 anonim válasza:
Kettesnek igaza van. Itt lakom egy tűzoltóság mellett, egy Kelly Severide sincs köztük sajna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!