Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, szerintetek nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek nem teszitek kicsit túl nehézzé a csajozást az átlag pasik számára?

Figyelt kérdés
Nem vagytok egy picit túl válogatósak, kényeskék?
2023. máj. 5. 10:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/154 anonim ***** válasza:
81%

13-as hát nem tudom, ma ilyen 40-es nőket lejárató kérdések és válaszokat olvastam több kérdésnél is.

Dehát a gyk-n az emberek ilyenek, mindig van valami sláger amit elővesznek, ha nagy unalmukba nem tudnak saját magukkal és a saját házuk tájával foglalkozni.

Na és? Attól még ha visszaolvasod a válaszod skatulyáztad a 40-es nőket. Honnan tudod, hogy a 40-es női profil mögött nem egy pasi van? Mert simán lehet fake oldal is. Egyetlen egy társkereső oldalra alapozni a 40-es nőket ultra necc személyiségre vall.

Amúgy meg az a szőke herceg fehér lovon, aki inkább a 20-asok között válogat 40-es létére, az válogasson, ha neki az kell akkor az kell, de attól még egy 40-es nő se fog egyedül maradni, mert tisztába van önmagával és az értékeivel. Amúgy nincs is fehér színű ló, csak szürke színű. :D

Aki meg egyedül van, az meg épp akkor nem akar senkit, vagy jól érzi magát úgy abban az életszakaszban. De megy a sztereotípia hogy mennyire nem kellenek senkinek a 40-es nők, miközben a gyk-n a 20-as, 30-as pasik millió ilyen kérdést írnak, hogy nekik jobban tetszenek a 40-esek és nekik ők kellenek. Azért kíváncsi lennék ha statisztikailag összeszámolnák, hogy mennyi ilyen választ adtak itt úriemberek,hogy nekik a tőlük jóval idősebb kell, és ezt olvasnád mit válaszolnál. Ha csak ezt nézzük akkor azok az érett nők ilyen téren előnyben vannak mint a 20-asok.

Képzeld még 50, 60 évesek is simán összejönnek ha szerelmesek. Én inkább frusztrációt vélek felfedezni a válaszaidban.

2023. máj. 5. 13:03
 22/154 anonim ***** válasza:
47%

Oké, szerintem túl sokat láttok bele a dologba. Mondjuka zt megköszönném, ha nem húznátok fel mindenfélét, hogy én hogy gondoltam, de végülis tökmindegy, nem a válaszokra kell reagálni, hanem a kérdésre. Én válaszoltam, tetszik-nemtetszik, ennyi.

Tekintve, hogy nem gondolok semmi rosszat a 40esekről, nem érzem érintettnek magamat ebben a kínlódásban, hogy mentsük meg a 40eseket a skatulyáktól.

2023. máj. 5. 13:15
 23/154 anonim ***** válasza:
100%

Őszinte leszek veled: leszrom.

Az, hogy kivel beszélek, kivel töltöm a szabadidőmet, kit engedek a lakásomba, kivel fekszek le, NEM fair play. Nem vagyok a vörös kereszt, nem vagyok a máltai szeretetszolgálat, ez van.

Ha neked nehéz a magánéleted, az nem az én problémám, és nem is a többi nőé.

2023. máj. 5. 13:29
 24/154 anonim ***** válasza:
91%

23. Így van, nem vagyunk szeretetszolgálat.

Miért is adnánk lehetőséget olyannak, aki abszolút nem vonzó számunkra? Egy ilyen kapcsolat amúgy is gyorsan tönkre menne, mert nem sok nō képes szexelni olyan férfiakkal,akik nem tetszenek neki.

2023. máj. 5. 14:07
 25/154 anonim ***** válasza:
25%

"ha 20 év alatt nem találtad meg a szőke herceget fehér lovon, akkor elég nagy az esélye, hogy ezután sem fogod, hisz az említett herceg nagy eséllyel a 20 évesek között vol válogatni, nem a 40esek között."

Hát te írtad és te hoztad szóba azt az egy darab profilt ami lehet kamu profil is. Hidd el a 40-es nők leszarják a gyk skatulyát te nem értetted amit írtam, csak szerintem nevetséges ez az indok amit írtál egy db. női profil alapján.

A kérdésre meg a legegyszerűbb válasz, hogy ha nem szerelmes valaki akkor hiába várja el az a másik hogy őt válassza ugyse fogja. Ha van viszonzott vonzódás, kémia, "első látásra szerelem" akkor meg ugyis adódik alkalom amikor bevetheti magát az uriember az ismerkedésbe.

De amugy ilyenkor szokták ezt írni hogy mennyire válogatósak a nők, amikor vagy meg se próbált ismerkedni vagy udvariasan visszautasították mert fer dolog hogy nem ismerkedik valaki ha nem érez semmit, az lenne a necc ha játszadozna vele csak. De a pasik ugyanugy válogatósak, de szerintem az a jó. Hiába irják hogy csak a nők válogatósak. Most irta a szőke lovagos példát a 40-es nökkel példálózó. 😄

De ha engem kérdeznének akkor én azt mondanám hogy szerintem az a jó ha az emberek válogatósak mindegy milyen nembe tartoznak. Mert akkor nem lesz olyan helyzet hogy az x.-edik unokatestvérével nem csak anyai ágon hanem apain is rokonok.

Azok a kérdések valószerűbbek amikor azt irják hogy mindig olyanba szeretett bele akinek más tetszett és csak szenvedett magába. És tanácsot kér sorstársaktól, hogy tud ebből szabadulni.

Ez igy oké lenne.

Na ők meg akarják oldani a problémáikat.

De amikor ilyen olyan kivetitéseket írnak hogy azért nem kell ő, mert válogatott a nő, ez azért necc mert önmagát tárgyiasítja, mint ha valami termék lenne. Először keresse meg az önértékelését és az önbizalmát de ha kesereg hogy válogatósak a nők akkor hiába kiabálna az önbizalmának is süket fülekre találna önmagával szemben is mivel sztereotipizál.

2023. máj. 5. 14:10
 26/154 anonim ***** válasza:
5%

25, mit pattogsz még ezen?

Igen, egy darab profilt emeltem ki. De nem húztam rá semmilyen csoportra sem. Egy jelenséget írtam, hogy ha ezzel a fajta jelenséggel találkozik valaki, akkor nem is baj, ha szűrőn kívülre kerül.

De akkor leírom úgy is, hog yne sértse a mindenfelé érzékeny gondolataidat:

Ha azt látod egy emberen, hogy talán irreálisan magasak az elvárásai, akkor talán egyáltalán nem is baj, ha nem tudsz megfelelni neki.

Ha ezzel te nem tudsz egyetérteni, akkor nem értünk egyet, ennyi.

2023. máj. 5. 14:20
 27/154 A kérdező kommentje:

Szerintem egy nőnél nem rugalmas az, hogy milyen férfi kell neki. Van egy elképzelése, hogy milyennek kell lennie minden téren (tehát arcra, magasságra , testalkatra, szemszínre, hajszínre, természetre, viselkedésre, hangra, baráti körre, munkára, egzisztenciára, stílusra, ruhákra, zeneízlésre, filmízlésre, kutyás vagy macskás, hány gyereket akar, hol lakik, hová járt iskolába/egyetemre, iszik alkoholt vagy nem, cigizik vagy nem stb) és nem nagyon adnak lejjebb belőle, tehát már az ismerkedés elején lezárnak mindent ha kiderü, hogy valamelyik szempontot nem teljesíti.

Ellenben a férfiak ízlése tapasztalatom szerint sokkal rugalmasabb, nincs annyira előre elképzelt nő akit akarnak, sokkal inkább a véletlenre bízzák ki toppan be az életükben, sokkal kevésbe megterbezett ez az egész én sokkal spontánabb módon történik.

Ez nem azt jelenti, hogy mindegy, csak lyuk legyen, hanem sokkalta nyitottabbak megismerni valakit. Külsőre sem annyira válogatosak, a legtöbb férfinek a legtöbb nő megfelel kategória, ha megvan az empátia, jó hangulat akkor nem kell topmodellnek lennie, sőt a férfitársaim többsége kifejezetten fél a túl szép nőktől mert rosszat feltételeznek róluk, tehát felszínesek, arrogánsak, bunkók vagy anyagiasak stb.

2023. máj. 5. 15:10
 28/154 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted.

De elég valószínű, hogy mások ezt másképp gondolják.

2023. máj. 5. 15:17
 29/154 A kérdező kommentje:

28

A lényeg nem az, hogy ki mit gondol, hanem mi felel meg a valóságnak.

2023. máj. 5. 15:21
 30/154 anonim ***** válasza:
90%
Még ha egyeseknek nehézzé is teszem (tettem), az sem érdekel, nem fogok változtatni az igényeimen soha, semmiért.
2023. máj. 5. 15:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!