Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek nem teszitek kicsit túl nehézzé a csajozást az átlag pasik számára?
9-es én nem olvastam még itt olyan választ amit 40 éves írt, nagyon utáljátok a 40-es nőket, hm ti is lesztek egy 40-esek. Kis frusztráltak vagytok ezek alapján a válaszaitok alapján.
Egy felnőtt ember nem kezdi el fikázni azt aki nem tetszik neki, és nem így választ párt, vagy tetszik az illető vagy nem, vagy vonzódik hozzá vagy nem vagy van kettős kémia vagy nincs.
De ha elképzelem azt amit írtál, tudok olyan indokot írni. Mondjuk az illető hölgy több mint 2 méter ehhez képzelj hozzá még magas sarkút is. Mert van ilyen is az szerintem érthető, a kocka has meg nem hátrány, ha az úriember fel akarná kapni örömébe a több mint 2 méteres 40-es párját :D, hogy ilyen adottságokat keres, bár aki edzeni akarja a lábát az le is guggolhat egy 1.50-es úriemberhez is, de hosszabb távon az úriembernek érdemes gólyalábakat is beszereznie, mert fárasztó lenne a hölgynek az állandó guggolás.
* ti is lesztek egyszer 40 évesek :)
bocs a tipoért.
11, nincs pikkelés a 40es nők felé, pusztán azt mondom, hogy ha 20 év alatt nem találtad meg a szőke herceget fehér lovon, akkor elég nagy az esélye, hogy ezután sem fogod, hisz az említett herceg nagy eséllyel a 20 évesek között vol válogatni, nem a 40esek között.
és ez most egy konkrét Tinder profil volt amit mondtam, hidd el, nem 2 méteres bombázóról van szó.
Én inkább személyiségre vagyok válogatós nem külsőre. A két nem (sztem legalábbis általánosságban) máshogy válogat.
A férfiak vizuálisabbak és sokszor az én női logikámmal és szememmel teljesen szembemenően választanak barátnőt vagy neveznek valakit "jó csajnak".
Nem mondom, hogy nekem a másik oldalon nem fontos a külső, de a karakter sokkal jelentőségteljesebb.
Persze van egy típus akire felkapom a fejem vagy akit megnézek, de egyébként teljesen nyitott vagyok és ha valaki nem taszít külsőre és azt érzem, hogy személyiségileg nagyon passzolunk akkor annak az embernek igenis nagyon is van esélye.
Elég sokszor jártam úgy, hogy találkoztam valakivel (pl.: baráti társadágban csak úgy) aki eleinte nem érdekelt mint férfi. Aztán ahogy megismertem és rájöttem, hogy jófej, nagyon bírom stb. simán el tudtam volna képzelni, hogy akár több is lehet belőle.
A férfiak szerintem ezt hamarabb eldöntik és kevésbé változnak.
De cáfoljon meg egy férfi ha nem így van.
15, joh, ez így akkor elég félrement a példa. Akkor újrafogalmazom. Nem gondoltam, hogy ennyire részleteibe kell menni:D
Van egy teljesn átlagos 40 éves nő, aki minden férfit kizár, aki 30 fölötti és nem Adonisz. Létezik ilyen, menj fel Tinderre. Nem arról van szó, hogy két negyvenes egymásra talál, hanem arról, hogy emberünk nem tudja felmérni, hogy tulajdonképpen hol is van:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!