Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek buta ez a felfogás, vagy teljesen jogos, ha 34 évesen átlag diplomáként (nettó: 240 e, sajnos nem a nyerő közgáz, vagy Gépész, infos szak), de értelmes férfiként nem erőltetem többé a, , csajozást", mert úgyis lecserélnek egy infósra?
Igen, buta felfogás. Kár, hogy diplomásként egy egysejtű agyi szintjén állsz.
Na, láthatjátok, hogy nem minden a diploma. Az csak egy papír.
Infós vagyok, ennek a pénznek a többszörösét keresem, és nem ragadnak rám úgy a nők, ahogy a GYK-s emberek szernit kellene.
Megtennéd, hogy bemutatsz azoknak a nőknek, akikkel összejönnél, és infósra akarnak cserélni?
Annyira szeretnék már bekerülni abba a körbe, ahol a magas fizetés, és a mérnöki diploma akkora csajmágnes, hogy nyugodtan válogathatok, de valami miatt Ti rosszul kereső férfiak olyan irigyek vagytok, hogy az ilyen nőket megtartjátok magatoknak!
Magadról nem írtál semmit, ez alapján hasznos választ nem fogsz kapni.
Nincs olyan ember aki ez alapján megmondja, mi baj van veled és miért hagytak ott.
Miért gondolod, hogy pusztán a végzettség miatt cseréltek le?
Párom egyébként nem keres nettó 240-et, nem infós és nem is mérnök, de ha csak diplomáját néztük, mivel nekem is ugyanez van, így előnyt is élvez. Nem cserélném le másra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!