Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék megismerni értelmes gamer lányokat?
Nem feltétlenül párkereső céllal, hanem egy jó barátság kialakitására törekednék, amiből később, ha úgy alakul több is lehet. Van egy reáltagozatos (mérnök) diplomám, így közel áll hozzám a gaming, az egyik fő hobbim. Nem találok olyan közösséget, ahol ilyen érdeklődésű lányok lennének. (Bocs a helyesirásért, de angol billem van)
29/F
Nem következik a mérnök diplomából a gaming. Csak mondom. Fejlesztő vagyok, az egyetlen játék, amit ismerek, a pasziánsz. ANYWAYS!
Párom haverja játék közben ismerte meg a párját. Nem közösség kell, mert még a programozól csoportban is azért vannak emberek, hogy nőket zargassanak, akik kicsit kockák, hanem "munka" közben kell megismerkedni és villantani valamit, ami alapján a másik jófejnek tart vagy szívesen játszana pl veled egy csapatban. Nyilván másképp nincs értelme kifejezetten gamer csajjal ismerkedni, csak ha együtt játszotok.
Adott x játék discord-on lévő felhasználói? Pl ESO-nál sokan vannak fent,bár legtöbbje értelemszerűen nem magyar, kivéve ha nem egy magyar guild-hez csatlakozol. Ezen kívül én is a fórumomat tudnám még ajánlani (minden játéknak van hivatalos fóruma, konkrét címet nem tudok adni, mivel nem tudom mivel játszol)
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!