Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hol lehet értelmes, rendes lányokat megismerni, akik nem cigiznek-piálnak, nem sminkelnek meg divatrongyokba járnak, hanem van egyéniségük?
Tudom, a nők szerint a smink igényesség, meg a divatosság is, meg nem szabad elítélni attól hogy cigizik meg nem alkoholista aki csak hétvégén piál, de ezt ne erőltessük, inkább a kérdésre koncentráljatok.
Szóval a fenti lányokat hol lehet megismerni könyvtáron és színházon kívül?
"Ilyenkor mindig jólesően hátradőlök a székemben, hogy vannak még olyen férfiak, akik a hozzám hasonló lányokat keresik :)"
És mindig megkapják, hogy homokos vagy, szerencsétlen, gyáva, túl sok az elvárásod, stb.
De ha már válaszoltál, leírhatnád, hogy neked milyen hobbid van, hol lehetne veled ismerkedni, ha valaki akarna, mert a könyvtárban nem ezt tapasztalom (közhely), színházra meg nincs pénzem.
Másik válaszoló vagyok, de én is ilyen lány vagyok, és én is örülök hogy vannak még normális fiúk!! :)
Én pl néha a barátnőimmel szoktam elmenni csak úgy ha épp bulizni lenne kedvem, de ha nem akkor sétálni is nagyon szeretek, és mindig egyedül sétálok haza, bár valószínűleg ne maz a legalkalmasabb az ismerkedésre. De aki ameddig suliba jár addig nagyobb az esély rá hogy mondjuk leszólítsd.
Közös ismerősökön keresztül is fel lehet venni a kapcsolatot, élőben vagy neten. Bár ezeket te is tudod.
Vagy esetleg nézz körül olyan helyeken ahol sportolni lehet... mi mást lehet még csinálni?
Gondolj bele hogy mivel töltöd az időd, aztán hajrá! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!