Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek hol lehet értelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hol lehet értelmes, rendes lányokat megismerni, akik nem cigiznek-piálnak, nem sminkelnek meg divatrongyokba járnak, hanem van egyéniségük?

Figyelt kérdés

Tudom, a nők szerint a smink igényesség, meg a divatosság is, meg nem szabad elítélni attól hogy cigizik meg nem alkoholista aki csak hétvégén piál, de ezt ne erőltessük, inkább a kérdésre koncentráljatok.

Szóval a fenti lányokat hol lehet megismerni könyvtáron és színházon kívül?

2013. febr. 21. 13:50
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

"Másik válaszoló vagyok, de én is ilyen lány vagyok, és én is örülök hogy vannak még normális fiúk!! :)

Én pl néha a barátnőimmel szoktam elmenni csak úgy ha épp bulizni lenne kedvem, de ha nem akkor sétálni is nagyon szeretek, és mindig egyedül sétálok haza, bár valószínűleg ne maz a legalkalmasabb az ismerkedésre. De aki ameddig suliba jár addig nagyobb az esély rá hogy mondjuk leszólítsd.

Közös ismerősökön keresztül is fel lehet venni a kapcsolatot, élőben vagy neten. Bár ezeket te is tudod.

Vagy esetleg nézz körül olyan helyeken ahol sportolni lehet... mi mást lehet még csinálni?

Gondolj bele hogy mivel töltöd az időd, aztán hajrá! ;)"

Normálisnak nem merném mondani magam, szerintem ma már az a normális, ha egy fiú a kicicomázottakat szereti, esetleg maga is sminkel, vasalja-zseléi a haját, meg rózsaszín ingben feszít. Persze fiúk közt még egyelőre kevesebb az ilyen, de pl távolkeleten már ez a trend, hogy a férfiak is sminkelnek és ilyen göncökben járnak.

Szóval ahogy sejtettem: iskola és otthon között sétálgatva. Neten hol? Fel vagy regisztrálva valahová?

Sportra gondoltam én is, csak amerre én járok, nincs sok ember, de remélhetőleg egy sportosabb lány kicsit igényesebb is magára, mint egy diszkócica.

"A 20. század végén kihalt ez az alfaj..."

Kezdem így érezni, pár éve még voltak ilyenek, pedig akkor se volt sok.

2013. febr. 21. 14:52
 12/17 anonim ***** válasza:

Nem haltunk ki, csak a pasik sokkal kisebb mértékben vesznek minket észre. Tudom, miről beszélek, voltam már szórakozóhelyen, ahol úgy mentek el mellettem a férfiak, mintha ott se lennék, de akiken kis miniszoknya, amiben a fenekük is kivan, meg egy teljes dekoltázsvillantás látható, na, azokat bezzeg körberajongták. Még azok is, akikről az ember azt hinné (pláne a gyakoris átlag alapján, a kis alacsony, nem túl vonzó külsejű pasik is), hogy a magamfajtára buknak. És elvileg én sem vagyok csúnya, csak nem rakok ki mindent a kirakatba és nem vagyok valami kihívó. Na, ehhez meg mit szólsz? :)

Nem mintha panaszkodnék, megtaláltak már egy csomóan neten, utcán, ismerősökön keresztül, szóval szerintem neked is sikered lehet ilyen módon :)

2013. febr. 21. 15:06
 13/17 anonim válasza:
bölcsészakron a tarisznyarákok elég lepukkantak...
2013. febr. 21. 16:03
 14/17 anonim ***** válasza:

Mit értesz azon, hogy nem sminkeli magát? Az erős smink nem tetszik, vagy már a diszkrétet sem viseled el?

Ne extrém dolgokra gondolj diszkrét alatt, csak mittudomén, szempillaspirál és szemceruza. Vagy korrektor, ha problémás a bőre.

A divatosság meg megint egy olyan dolog, hogy attól, hogy divatos, még nem feltétlenül áll jól. Szóval én nem sok divatbabát látok, azt sem tudom mi a divat.

2013. febr. 21. 17:16
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem kötekedni szeretnék, de azt gondolom semmi köze az egyéniségnek a sminkhez a piához és stb...
2013. febr. 21. 20:13
 16/17 A kérdező kommentje:

"Nem haltunk ki, csak a pasik sokkal kisebb mértékben vesznek minket észre. Tudom, miről beszélek, voltam már szórakozóhelyen, ahol úgy mentek el mellettem a férfiak, "

Talán mert ezek a "pasik" nem is járnak ilyen helyekre.

"Nem mintha panaszkodnék, megtaláltak már egy csomóan neten, utcán, ismerősökön keresztül, szóval szerintem neked is sikered lehet ilyen módon :)"

Neten hol? Szóval gyakorlatilag csak utcán van lehetőség ilyen lányokat elkapni. Feltesszük mondjuk 10ből 1 meg is áll beszélgetni velem (talán nagyobb eséllyel, ha nem beképzelt lotyó). De gondolom oda is kell egy külső, mert az az igazság, hogy a lányoknak is vannak bizonyos dolgaik, amikre harapnak. De gondolom ha 2 mondat után kiderül hogy buta és otthagyom, az hülyén jön ki.

2013. febr. 22. 09:16
 17/17 anonim ***** válasza:

Szia:)

Nos elég sokan vagyunk szerintem! Nagyon sok helyen "lapul" még ilyen leányzó:) Én nem sminkelem magam ,ha olyan az az arcom akkor egy nagyon vékony alapozó "réteget" kenek rá ,de tényleg csak,hogy jobban érezzem magam tőle ,mert általában annyira belemasszírozom a bőrömbe,hogy semmi nem látszik :)

Nem tudom neked mi a divatrongy én nem követem a divatot ami megtetszik azt megveszem vagy átszabom olyanra ahogy az ízlésemnek megfelel,néha magamnak varrok ,tehát van egyéniségem :)

Szerintem mindenkinek megvan a maga különlegessége :)

Mennyi idős vagy kérdező?:)

( ha gondolod pötyögj nekem valami levél félét, szívesen csevegek veled:))

2013. márc. 12. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!