Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek buta ez a felfogás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek buta ez a felfogás, vagy teljesen jogos, ha 34 évesen átlag diplomáként (nettó: 240 e, sajnos nem a nyerő közgáz, vagy Gépész, infos szak), de értelmes férfiként nem erőltetem többé a, , csajozást", mert úgyis lecserélnek egy infósra?

Figyelt kérdés
Eddig 6 ból 5 barátnőm cserélt le infósra, egyik pedig gépészmérnökre. A cserét szinte szó szerint kell érteni, 3 meg is csalt.
2020. ápr. 25. 10:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
35%
Vidéki melósként 240 a nettóm, hogy a viharba vagy te ennyire alulfizetve ember? :O
2020. ápr. 25. 10:47
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Úgy bírom, mikor valaki azt hiszi, hogy a szakitasnak semmi más oka nem volt, mint hogy nem megfelelő a végzettsége, magassága, testalkata.
2020. ápr. 25. 11:01
 13/25 A kérdező kommentje:
Róka. Talán csak söpredék biológus vagyok egy vízműnél, és vízmintákat elemzek hidrobiológusként.
2020. ápr. 25. 11:29
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

11: egy csomó szektor van, ahol a diplomások bizony nem keresnek ennél jobban:

- szociális ellátórendszerben dolgozók nagy része még ennyit sem keres

- EÜ ugyanez (mindenki a mercis főorvost látja, az ennyi pénzt nem kereső rezidenst senki nem veszi észre)

- állami szektorban dolgozó jogász, sőt mérnök sem keres ennyit (persze, elmehet privátba, az más kérdés, de az államiban nem kap ennyit)

- tanárok

- önkormányzatok televannak közgazdászokkal, jogászokkal, etc... mind főiskolát/egyetemet végzett, és nem kapnak ennyit (főleg vidéken nem, ahol ugrálni sem nagyon lehet)

2020. ápr. 25. 11:33
 15/25 anonim ***** válasza:

Ha nem akarod erőltetni, ne erőltesd, azt csinálsz, amit jónak látsz... Nem értem az ilyen kérdéseket, ha belefáradtál és el tudod engedni a témát, minek teszel fel róla kérdést? Panaszkodni? Az segít?

Amúgy nálunk én voltam a kapcsolatban az infós, na bumm. Volt bartender, történelemszakos, villanyszerelő, zenész, pszichológus és mérnök párom is, nekem bejött a sokszínűség a kapcsolataimban, azt meg leszartam, hogy ki mennyit keres, amíg eltartanom nem nekem kellett.

Tudod, ami egyszer előfordul, az lehet, hogy a "világ hibája". Ami már mintázatot rajzol ki, mert folyamatosan megtörténik újra és újra, abban lehet, hogy neked is van szereped. Gondolkodj el egy kicsit ezen. Vagy a választásaidnál, vagy a kapcsolaton belüli viselkedésednél vagy a mentalitásodnál valami elcsúszik, amiért ilyen kapcsolataid vannak és így végződnek. Ezzel nem téged akarlak hibáztatni, csak kiemelni a felelősséged a helyzetben és azt, hogy tehetsz ellene. Én is egy ideig választottam egyfajta típust, akivel mindig szinte ugyanaz volt a baj a végén, mire megtanultam kiszakítani magam a körforgásból...

16/25 anonim ***** válasza:
Szerintem egy biológus egyáltalán nem söpredék, meg az azért nem az az alibiszak. Élelmiszeriparban nem lenne jobb dolgod? Esetleg a nébihnél. Csak menne néha egy kis kenőpénz...
 17/25 anonim ***** válasza:
A közszférát azt tudtam, de az egyebet a fene gondolta volna. Mondjuk igaz, nekem is csak a szakozás miatt ennyi.
2020. ápr. 25. 11:36
 18/25 A kérdező kommentje:

11: egy csomó szektor van, ahol a diplomások bizony nem keresnek ennél jobban:

- szociális ellátórendszerben dolgozók nagy része még ennyit sem keres

- EÜ ugyanez (mindenki a mercis főorvost látja, az ennyi pénzt nem kereső rezidenst senki nem veszi észre)

- állami szektorban dolgozó jogász, sőt mérnök sem keres ennyit (persze, elmehet privátba, az más kérdés, de az államiban nem kap ennyit)

- tanárok

- önkormányzatok televannak közgazdászokkal, jogászokkal, etc... mind főiskolát/egyetemet végzett, és nem kapnak ennyit (főleg vidéken nem, ahol ugrálni sem nagyon lehet)

Ez sajnos teljesen igaz.

2020. ápr. 25. 11:38
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha pedig a szakmai lehetőségeidet nézem, csomó biológus-elemzővel dolgoztam együtt. A szakterületükön dolgoztak, de informatikai technológiákkal. Ha kigyúrod magad data scienceből és magadra szedsz egy kis R/Python/C++/C# tudást (az ipar ezen a területen erre vevő általában, bár annyira nem követem), akkor valószínűleg megugrik a fizetésed. Állami cégnél amúgy is szopó dolgozni, hiába "biztos munka". Tapasztaltam én is.
2020. ápr. 25. 11:39
 20/25 A kérdező kommentje:
Államtól menekülni kellene, de itt Nyíregytől keletre....semmi nincs.
2020. ápr. 25. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!