Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek buta ez a felfogás, vagy teljesen jogos, ha 34 évesen átlag diplomáként (nettó: 240 e, sajnos nem a nyerő közgáz, vagy Gépész, infos szak), de értelmes férfiként nem erőltetem többé a, , csajozást", mert úgyis lecserélnek egy infósra?
11: egy csomó szektor van, ahol a diplomások bizony nem keresnek ennél jobban:
- szociális ellátórendszerben dolgozók nagy része még ennyit sem keres
- EÜ ugyanez (mindenki a mercis főorvost látja, az ennyi pénzt nem kereső rezidenst senki nem veszi észre)
- állami szektorban dolgozó jogász, sőt mérnök sem keres ennyit (persze, elmehet privátba, az más kérdés, de az államiban nem kap ennyit)
- tanárok
- önkormányzatok televannak közgazdászokkal, jogászokkal, etc... mind főiskolát/egyetemet végzett, és nem kapnak ennyit (főleg vidéken nem, ahol ugrálni sem nagyon lehet)
Ha nem akarod erőltetni, ne erőltesd, azt csinálsz, amit jónak látsz... Nem értem az ilyen kérdéseket, ha belefáradtál és el tudod engedni a témát, minek teszel fel róla kérdést? Panaszkodni? Az segít?
Amúgy nálunk én voltam a kapcsolatban az infós, na bumm. Volt bartender, történelemszakos, villanyszerelő, zenész, pszichológus és mérnök párom is, nekem bejött a sokszínűség a kapcsolataimban, azt meg leszartam, hogy ki mennyit keres, amíg eltartanom nem nekem kellett.
Tudod, ami egyszer előfordul, az lehet, hogy a "világ hibája". Ami már mintázatot rajzol ki, mert folyamatosan megtörténik újra és újra, abban lehet, hogy neked is van szereped. Gondolkodj el egy kicsit ezen. Vagy a választásaidnál, vagy a kapcsolaton belüli viselkedésednél vagy a mentalitásodnál valami elcsúszik, amiért ilyen kapcsolataid vannak és így végződnek. Ezzel nem téged akarlak hibáztatni, csak kiemelni a felelősséged a helyzetben és azt, hogy tehetsz ellene. Én is egy ideig választottam egyfajta típust, akivel mindig szinte ugyanaz volt a baj a végén, mire megtanultam kiszakítani magam a körforgásból...
11: egy csomó szektor van, ahol a diplomások bizony nem keresnek ennél jobban:
- szociális ellátórendszerben dolgozók nagy része még ennyit sem keres
- EÜ ugyanez (mindenki a mercis főorvost látja, az ennyi pénzt nem kereső rezidenst senki nem veszi észre)
- állami szektorban dolgozó jogász, sőt mérnök sem keres ennyit (persze, elmehet privátba, az más kérdés, de az államiban nem kap ennyit)
- tanárok
- önkormányzatok televannak közgazdászokkal, jogászokkal, etc... mind főiskolát/egyetemet végzett, és nem kapnak ennyit (főleg vidéken nem, ahol ugrálni sem nagyon lehet)
Ez sajnos teljesen igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!