Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek buta ez a felfogás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek buta ez a felfogás, vagy teljesen jogos, ha 34 évesen átlag diplomáként (nettó: 240 e, sajnos nem a nyerő közgáz, vagy Gépész, infos szak), de értelmes férfiként nem erőltetem többé a, , csajozást", mert úgyis lecserélnek egy infósra?

Figyelt kérdés
Eddig 6 ból 5 barátnőm cserélt le infósra, egyik pedig gépészmérnökre. A cserét szinte szó szerint kell érteni, 3 meg is csalt.
2020. ápr. 25. 10:15
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
95%

Nekem bejönne a szakmád és a fizudat sem tartom kevésnek. Ami nem jön be, hogy hónapok (évek?) óta itt nyígsz, hogy biológusként nem kellesz senkinek. Tehát csak ezzel magyarázod a sikertelenségedet, amikor van párja a tanároknak, közalkalmazottaknak és vállalati jogászoknak is ugyanilyen fizuval.

Neked a jellemeddel és a gondolkodásoddal nem stimmel valami, ezen kéne változtatni, de tudom, hogy ezen a legnehezebb, és téged megnyugtat ha azt hazudod magadnak, hogy minden csak a fizud meg a végzettséged miatt van.

2020. ápr. 25. 11:50
 22/25 anonim ***** válasza:
96%
Bocs, de ha 6 kapcsolatból 3szor konkrétan lecseréltek és hárman megcsaltak, akkor talán magadban kellene keresni a hibát.
2020. ápr. 25. 11:50
 23/25 anonim ***** válasza:
45%
Tényleg itt is mutatkozik, hogy a diplomások mennyivel eszesebbek, életrevalóbbak, mint a szakmunkások. (Még jó, hogy nincs diplomám.)
2020. ápr. 25. 13:05
 24/25 anonim ***** válasza:

"7-es. Miért mi benne annyira jó?"

Mi annyira jó a páromban? Elfáradna a kezem, mire végeznék. :))

Ahogy írtam, ugyanaz a végzettségünk, pár évfolyammal felettem járt egyetemre. Nekem sokat jelent, hogy szakmailag bármikor kikérhetem a véleményét, meg ez nekünk hobbi is, így nagyon sok a közös témánk. Felnézek rá a tudása miatt.

De ennél fontosabb, hogy hasonlóak a céljaink, egyezik a morális felfogásunk, a hitünk, a világképünk, végül is a politikai nézeteink is. Többször bebizonyította, hogy milyen ember, számíthatok rá, segítőkész, őszinte, becsületes, széles látókörű és türelmes velem. Röviden nagyjából ennyi.

2020. ápr. 25. 13:11
 25/25 anonim ***** válasza:
#23 Aki idióta, diplomával és nélküle is az. A diplomának általában más hasznos vonatkozásai vannak, de mindenki tudja hogy nem minden diplomásra értendőek, csak rájuk nagyobb százalékban igen. Ennyi, ezért szűrő a diploma.
2020. ápr. 25. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!