Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem túl beszédes átlagos férfiak nem kellenek az átlag csajoknak?
Nehéz megváltozni, meg nekem jó is így én nem szeretek unalmas beszélgetésekbe kapcsolódni. De ha veszekedés van vagy szópárbaj abba könnyedén becsatlakozok és visszaoltok mindenkit.
Engem nem érdekel más hülyesége, hány gyereket szült meg hogyan stb. azt is utállom ha csak nekem kell beszélnem a másik meg csak jah, igen, úgyvan szavakkal válaszol.
Én nem ez a kategória vagyok, egész mondatokban is szoktam válaszolni.
Az első lány akivel randiztam átlagos volt csak és nem, is érdekelt aztán összejöttem vele és ő meg dobott. A barátnőjétől tudtam meg azért mert csendes vagyok...
Az "engem nem érdekel más hülyesége" már alapból kizár bármilyen párkapcsolatot. Aki úgy áll hozzá mindenkihez, hogy hülyeségeket beszél, szerinte csak annak van értelme amit ő mond, minden más csak üres csevegés az mit vár? Ilyen ember senkinek nem fog kelleni.
Soha nem jönnék össze olyan emberrel, aki baromságnak tartja amiket mondok. Csak olyan emberrel jönnék össze, akivel meg tudjuk beszélni a hétköznapi "pletyka" témákat is, de az univerzum keletkezését, az éhezés megoldását vagy világgazdaságot is. Mert az életben rengeteg izgalmas téma van amiről megéri beszélni, és rengeteget elmond egy emberről, hogy hogyan áll hozzá ezekhez. Te egyszerűen csak arrogáns bunkó vagy akit semmi nem érdekel csak ami szerinte jó.
4# khmm, arrogáns bunkónak ítélsz, mert van jobb fontosabb dolgom az életben, mint szomszéd néniket hallgatni, 40 éve hány perc alatt lett meg a gyereke.
Én elhallgatom a pletykákat nem arról van szó, de mikor totál értelmetlen, hülyeségeket hordanak össze, többnyire nők na attól falra mászok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!