Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Interneten nem kellek az átlag nőknek, azt tanácsolták ismerkedjek szórakozó helyen, szerinted van esélyem?
Internetes ismerkedés számomra nem vált be, valószínűleg az átlag alatti külsőm miatt lehet, de az, hogy még az átlag csajokat se tudom felszedni az elszomorít.
Voltam ilyen rendezvény utáni szórakozáson és gyakorlatilag észre se vettek.
5/3 kinevetett és elment, 5/2 megsajnált de ők se akartak semmit tőlem.
Volt egy kapcsolatom 1,5 éve ami 3 hétig tartott. Szerelemes lettem majd vége lett a dolognak, kifogásolta a koromat stb.
Nem vagyok az a nagyon beszédes, de részegen sikerült felszednem ez utóbbi, sajnos az lett a vége, hogy nem ilyennek ismert meg.
Buliba egyik haverommal mennék, neki sincs kapcsolata viszont mindig talál valami csajt akivel 👉👌.
25F
És a buliban miért pont veled ismerkedne egy nő?
Külső?
Ruha?
Óra?
Lóvé?
Amúgy szoktál bulizni? Szeretsz? Egyedül is élvezed? Bulis lányt szeretnél párodul?
Mert ha nem, akkor ne menj bulizni, és pláne ne zaklass ott senkit a nyomulásoddal!
Máshol ismerkedj! Olyan helyen, ahol hozzádillők vannak.
1. 10/5 szerintem ápolt vagyok és udvarias, de tudok lenni kemény is.
2. 10/8 jó cuccaim vannak de nem szoktam felvágni vele.
3. Órát nem hordok de van iPhone 8-am
4. Pénzt nem értem minek neki pénz? Ha prostizni akarnék akkor nem teszek fel kérdést itt.
Miért ismerkedne? Talán azért mert neki is kell valaki, pont úgy ahogy nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!