Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet kiverni csajozáskor azt a fejemből, hogy nincs semmim, nem vagyok gazdag, nagyon kevés barátom van, átlag a munkahelyem is?
Hmmmm..... na nézzük.......
Én 29 éves vagyok, nincs munkám, nincs lakásom, szüleimmel élek, nem nézek ki jól, autóm nincs, de jogosítványom sem, a biciklit lezúztam a hegyen.
Nálam 100-ból 120 pasi jobb :D Párom nincs és nem is volt.
Na, abbahagytam a röhögést.
Szóval úgy, ahogy eddig: sehogy :)
Legyen önbizalmad!
Néhány pont, amiben magabiztosságot lelhetsz:
- Agyadnak súgd meg, hogy, tudd, hogy azonos szinten vagy a vele. Ő is ember és ő is kíváncsi lehet rád.
- Koncentrálj azokra, amiben jó vagy. Humorodra, tehetségedre, hobbidra. Ez önbizalmat adhat.
- Nyugodt környezetben képzeld el, azt, amit szeretnél, hogy megtörténjen. Ha arra koncentrálsz, amit akarod, hogy történjen, a tudat alattid segíteni fog eljutni odáig. (Ez a Pygmalion-hatás.)
- Ez nyálas, de beválik: öltözz kényelmesen. Ha van valami, ami önbizalmat ad, szerencse fehér neműd, vagy kedvenc cipő, akkor azt vedd fel :)
- Vegyél mély levegőt, az megnyugtat.
"Elvileg szeretik az okos embereket"
Tévedés. A jól kinéző, illetve Lamborghini-vel rendelkező embereket szeretik:
http://www.youtube.com/watch?v=0iyeUcFKRv4
"4 nyelvet beszélsz, akkor hogyan nincs munkád?"
Mert a saját bizniszeimmel vagyok elfoglalva, nem tolom más szekerét.
"minden fejvadászcég nyelvet beszélő emberekre vágyik"
Nincs diplomám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!