Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik számít, hogy a kiszemelt nő gazdag e vagy épen csak átlag anyagi helyzettel rendelkezik?
Figyelt kérdés
2013. máj. 22. 13:49
1/11 anonim válasza:
Amíg ad magára lehetőségeihez mérten addig nem számít
3/11 anonim válasza:
a fiúk nem ezzel törődnek, nem vagyunk mi lányok.
4/11 A kérdező kommentje:
Igen azt el felejtetem írni hogy add magára !
2013. máj. 22. 13:54
5/11 anonim válasza:
Ez csak a lányoknál szempont, ők turkálnak kapásból a kiszemelt pénztárcájában.
6/11 anonim válasza:
kicsit sem érdekel a pénze,de adjon magára!
7/11 anonim válasza:
Pont leszarom, de azért 35-40 körül már érdekelne hogy ne én tartsam el...
8/11 Buborék Fejü válasza:
Nem leszek álszent. Én igen is örülnék neki, ha összejönnék egy növel és kiderülne, hogy gazdag. Nem tartatnám el magam nyilván. Ha viszont nem müködne, ugyanúgy elválnának útjaink.
9/11 anonim válasza:
Szerintem inkább átlag legyen.A gazdag nőket,ha tehetem nagy ívben elkerülöm.Más az életfelfogásuk,mint nekem.
10/11 Buborék Fejü válasza:
Én könnyen tudok azonosulni a gazdagság érzésével és felfogással, mindaddig amíg nem lekezelö vagy "bunkó" valaki. De ez úgysem vagyon függö dolog. Szegény emberben ugyanúgy van lekezelö, maximum irigységböl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!