Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet valaki egyszerre elérhetetlen (nek tűnő), és mégis lássa rajta a kiszemelt, hogy érdekli őt? Kifejtve lent
Figyelt kérdés
21/l vagyok, van egy srác akivel jól el vagyunk történt is egy s más, de barátnője is van, nem tudom konkrét mit akar, nem akarok rákérdezni, inkább "meghódítanám", úgy hogy lássa rajtam, hogy engem ő érdekel, tetszik nekem, de mégis érezze, hogy elérhetetlen vagyok? Ti mit gondoltok hogy lehetséges ez? :D2013. máj. 20. 19:06
1/7 anonim válasza:
Szóval megjátszás útján akarsz sikereket elérni. Mert az nem elég szerinted, ami önmagad vagy, hanem színjátékot kell szervezni köré. Az ilyen nőtől óvjon minden férfit az Isten!
3/7 A kérdező kommentje:
Ebbe semmi színjátszást nem látok, szimpla taktika, miszerint elérhetetlennek láthat de mégis látja rajtam hogy akarom őt. Ebbe semmi színjáték nincs :) Csak elősegítené hogy ő rájöjjön akarja e elérni azt az elérhetetlent :)
2013. máj. 20. 19:14
4/7 anonim válasza:
Az ilyen nőket jobban utálom mint bármi mást. Az ilyenekkel szoktam azt csinálni, hogy megdugom őket aztán szevasz többet nem hall rólam. Idióta taktikázás.
5/7 anonim válasza:
Ó hát persze, maga a megtestesült őszinteség vagy, ezért kérsz tanácsot ahhoz, hogy hogyan lehetnél még őszintébb. Értjük.
6/7 anonim válasza:
Flörtölgess más fiúkkal úgy hogy lássa.:) Vagy mesélj neki más fiúkról ezt azt.:D
7/7 anonim válasza:
Ja és kell a f@sznak az elérhetetlen. Mintha megtisztelne vele, hogy velem van beszarás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!