Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy közelítsek meg egy olyan nőt, akinek már nagyon régóta nem volt párkapcsolata? Többi lent.
Mondjuk elhívod valahova, de olyan helyre ami nem hétköznapi ( az "igyunk meg valamit" kilőve, nagyon sablonos).
Mondjuk bowlingozni, vagy piknikezni egy nagyon szép helyen, wellnesselni, egy művészeti kiállításra, színházba akármi (ha tudod valamiről, hogy kifejezetten érdekli).
De előfordulhat, hogy az a típus, aki szeret kezdeményezni és azért nincs senkije, mert ő szemeli ki magának aki kell és megy oda hozzá. Ha meg nem talál olyat aki vonzaná, inkább egyedül van.
Mert én pl. ez a típus vagyok.
#8 ez is hülyeség :D
Kérdező: legyél őszinte. Azzal sosem lehet mellélőni. :)
szerintem ugyanúgy közelítsed meg, mintha nem lenne gazdag.
fiatalok vagytok még, úgysem fogtok összeházasodni, szóval a pénz nem számít. flörtölj vele, bókolj neki, stb. hívd el valahova, legyél vicces (de csak ha mások szerint is van humorérzéked, ha nincs, akkor ne erőltesd), figyelj oda rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!