Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő, hogy közelítsek felé?
Kb egy hete 10 perccel korábban indultam suliba, akkor láttam a megállóban egy nagyon belevaló csajt :) Annyit tudok róla, hogy hol száll le és mikor megy suliba, mást nem. Füles a fülében volt, ezért megszólítani se lenne olyan egyszerű.
Szóval mit tudok tenni?
Köszönöm előre a tanácsokat,
18F
Oda állsz elé, mutatod, hogy vegye ki a füléből a fülhallgatót, majd megszólítod...
Nem bonyolult, ugye?
2#– És akkor hogyan tovább ? :)
Lánybarátaimat már kérdeztem erről, és egyiknek se tetszene ha buszon/megállóban próbálkozna valaki.
Sehogy. Azért van füles a fülében, hogy elzárja magát a külvilágtól. Nem kíváncsi rád.
Te mit szólnál hozzá, ha épp ülnél a buszon, vagy csak várnád a buszt, elmélyülnél a saját kis komfortzónádban, és ezt fülhallgató használatával jelzed is a többi ember felé, de valaki odajönne hozzád, és beszélgetni akarna? Nem hiszem hogy örülnél neki. A csajoknál ez fokozottan így van.
Ha kiveszi a fülhallgatót és nem mond olyat, hogy hagyjad békén, csak néz, akkor szólítsd meg...
Ha azt mondja, hogy ne zavard, akkor teszteli, hogy mennyire vagy férfiból... Arra megint csak reagálnod kell...
Ha ki sem veszi és észre sem akar venni, akkor kicsit necces és a te szinteden szerintem még nem tudod kezelni... De arra is van megoldás...
#2 voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!