Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a teendő, pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a teendő, pasik?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki nagyon tetszett így nem vártam, hát kezdeményeztem nála, mert ő sem ismert és én sem őt - szakkörön láttam meg és azóta tetszik.

Eddig jókat beszélgettünk, kb. 1-2 hete beszélgetünk, és eddig minden jól halad, és nagyon kedves a srác.

Azonban nem merek kérni tőle randit... pedig már nagyon itt lenne az ideje "élőben" találkozni. Mit tegyek, kivárjam míg ő lép? Nem akarok túlságosan "nyomulósnak" tűnni, egyébként sem vagyok az, ez az első eset hogy kezdeményeztem a dolgot. De az igaz, hogy nagyon félős - nemrég beszélgettünk élőben (eddigi első alkalom volt hogy élőben beszéltünk, 5 percet), nagyon zavarba volt (neten abszolút laza).

Tehát mit tegyek, várjak, úgyis elhív ha tetszek neki? Ti mit várnátok el ilyenkor egy lánytól, bókoljon, flörtöljön, írogasson, vagy csak kedveskedjen? És mik azok a jelek, amiből le lehet szűrni, hogy tetszek neki?

Köszönöm a válaszokat :)

2012. dec. 11. 19:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Nyugodtan hívd el randira,nincs abban semmi.Lehet ő is rád vár,és mindketten vártok! Beszélj Vele! Sok sikert.
2012. dec. 11. 19:05
 2/4 A kérdező kommentje:

Jó, de ezt már tényleg nem merem én sem... Nőként vannak elvárásaim, és jogot tartok a szégyenlősségemre.

No meg a női büszkeség... az is egy másik történet :) De sokáig nem várok, lehet előbb utóbb lépek, csak nagyon gáz lesz a pofáraesés, mert lehet nem hiába nem hív el randira... :(

2012. dec. 11. 19:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Ő is félénk,valószínű nincs bátorsága! Te pedig ne legyél szégyenlős,meg dobd le a büszkeséged,már nem a 70-80-as években élünk.Igenis hívd el,aztán majd meglátod mit reagál! De hívd el,mert késöbb bánni fogod!
2012. dec. 11. 19:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Mit szólnál egy "átmeneti" megoldáshoz? Hívd el, de ne randira, hanem mondjuk vásárolni. Kérd meg, hogy segítsen eldönteni, hogy milyen ruhát vegyél. Vagy csak kísérjen el plázázni, mert anyád megbízott, hogy vegyél ezt-azt, és jobb lenne társaságban. Így séta közben könnyebb is a beszélgetés.
2012. dec. 11. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!