Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik a szomszéd srác, hogyan közelítsek hozzá?
Figyelt kérdés
Egy elég hosszú sorházban élünk, úgy szomszédom, hogy mi az egyik végében, ő a másikban, tehát távol, de mégsem annyira... :D Úgy kontaktus még nem is volt köztünk, ha az utcán látjuk egymást, nem is köszönünk, annyira. Viszont nekem külsőre bejön, többször láttam már nyilván azért... Jelenleg nincs barátnője. Hogyan közelítsek, hogy ne égessem be magam, ha mégsem jövök be neki? Ő 28 éves, én 22.2013. júl. 11. 11:10
2/10 anonim válasza:
Honnan tudod hány éves ha még csak nem is beszéltek, se köszöntök soha?
3/10 anonim válasza:
Szép, egyenletes, határozott léptekkel közelítsd meg.
4/10 A kérdező kommentje:
Az anyjától D:
2013. júl. 11. 11:16
5/10 anonim válasza:
hát ha az anyjától tudod,akkor mondd meg az anyjának h tetszik,és h beugranál ebédre ;)
6/10 A kérdező kommentje:
az anyukáját sem ismerem csak anyukám és ő mondta mikor valamilyen témában felmerült, fészbukra nem volt kiírva a kora
2013. júl. 11. 11:25
7/10 anonim válasza:
Még azt nem irtad, hogy milyen nemü vagy?
8/10 A kérdező kommentje:
Természetesen lány :o
2013. júl. 11. 11:42
9/10 anonim válasza:
Ahogy én 2 éve:D
Szemeztem vele,majd amikor láttam hogy nem vagyok neki közömbös rákérdeztem..Lesz---lak..? ennyi.
10/10 anonim válasza:
én tuti fognék egy-két nekem érkező levelet és bedobnám a postaládájába ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!