Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik a szomszéd csaj, hogyan szólítsam le?
Figyelt kérdés
van egy lány a szomszédban aki nagyon tetszik, de semmi ötletem nincs hogyan szólítsam le, vagy hogy mit mondjak neki, csak a nevét tudom meg hogy 16 éves
17/f
2012. szept. 2. 19:25
1/11 anonim válasza:
"Cső szomszéd, jössz dugni?"----------így basszus, tuti siker
2/11 anonim válasza:
mondjuk kezdetnek tudd meg a nevét
3/11 A kérdező kommentje:
tudom a nevét le is írtam
2012. szept. 2. 19:34
4/11 anonim válasza:
Akkor meg mondd neki, hogy helóka bébi, felírtalak papírra.
5/11 anonim válasza:
" kicsi lány ó szia hello "
mondjuk kezdetnek holnap reggel sasold mikor indul és igyekezz majd kedden már készen lenni és szólítsd meg melyik suliba jár , nem baj ha mész vele stb...
6/11 A kérdező kommentje:
köszi, hogy írtatok! reggel nem tudok vele menni sajna, kocsival megy egy barátnőjével
2012. szept. 2. 19:52
7/11 A kérdező kommentje:
már eléggé megfigyeltem :D
2012. szept. 2. 19:53
8/11 anonim válasza:
úgy mint a pókember1 ben :D mikor kint van az udvaron akkor te vidd ki a szemetet....
10/11 anonim válasza:
A szomszédoddal nem olyan nehéz szóba elegyedni.
Gondolom most költözött oda, kérdezd meg tőle, hogy hol lakott régen, tetszik-e neki itt, esetleg ajánld fel, hogy megmutatod neki a környéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!