Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szomszéd lányt kb.15 éve ismerem. Hogy tudnám a tudtára adni, hogy tetszik nekem?
Na most a történet nem ilyen egyszerű! 18 éves vagyok és végzős, ő 21 éves, és egyetemista. 3,5 év a korkülönbség. Annyit tudni kell, hogy amikor még kicsik voltunk, nagyon sokat voltunk együtt. Átmenegettünk egymáshoz játszani, volt amikor segített a házi feladatban, télen mindig együtt mentünk szánkózni meg stb. Na most egyszer csak ennek az egésznek vége szakadt, mert közben mind a ketten felnőttünk, és már csak ilyen köszönő viszonyban vagyunk egymással. Max. ha esetleg össze futok vele, és pont egy irányba kell mind a kettőnknek menni, akkor nagyon el tudunk beszélgetni például az aktuáis dolgokról, régi emlékekről stb. Időközben rájöttem, hogy az utóbbi 15 év alatt végig oda voltam érte, csak ez az egész lappangott bennem. És most, hogy már nagyobb vagyok, hirtelen ez az egész előjött. Viszont attól félek, hogy ha elmondom neki, hogy én hogy érzek iránta, akkor megszakad ez a sok éves kapcsolat, és más csak kerülni fog, mint hogy keresse a társaságom. Hogyan lehetne megosztani vele ezt az egészet? Vagy inkább maradjon ez a dolog úgy, ahhogy eddig volt?
Előre is köszi a válaszokat!
Hát figyelj, az első válasz tetszik.
Próbálkozhatsz még közös házi feladat megoldásával, tudod, ő korrepetálhatna.
Aztán úgy is felelevenítitek, mióta ismeritek egymást.
Esetleg köszönetképp elhívod egy cukrászdába, moziba vagy amit szerethet.
Szerintem, ha egy-két találkozót elérsz nála, már nyitott az út a vallomásig. Itt az ünnepek, az olyan romantikus lehet.
Azért a folytatásról írj, ha negatív az eredmény, az is érdekelne. De én nagyon szurkolok. Úgy gondolom, ennyi év várakozás, csak szépet rejthet a végén.
Ó, én is magyaros vagyok.
Tölts le neki verseket, pl. ajánlom a Magyar Verstárat.
Ha nincs még neki meg, ettől el fog olvadni.
Kérdezd meg, mire lenne még szüksége. Regények is vannak a neten.
Kérj tőle verselemzéshez segítséget. Ilyen házit úgyis hetente kapsz. Kérd, ha lehet, együtt írjátok meg, hogy később önállóan is el tudd készíteni (de remélem, nem lesz önálló alkalom később).
Ja és bízz magadban, mutasd magad magabiztosnak, ne legyél egyből zavart és ideges.
Előző korrekt volt :D És a 69 %-os arány is dobott a helyzeten:D nem szavaztam rá, nehogy elrontsam..
Amúgy hogy ON legyen:
Ha így elmélyíted a kapcsolatot, egyre többször találkoztok, egyre több közös témátok van stb., akkor elhívod valahová szórakozni (étterembe vacsorázni, biliárdozni, stb.), és ha oda elmegy veled, akkor gyakorlatilag 100%, hogy elmondhatod az érzéseidet kudarc nélkül! =)
Fejleményeket tényleg kérünk majd!
Persze meglesz, csak elősször rá kell vennem magam! :$ :)
Thx az eddigi válaszokért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!