Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A szomszéd lányt kb.15 éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szomszéd lányt kb.15 éve ismerem. Hogy tudnám a tudtára adni, hogy tetszik nekem?

Figyelt kérdés

Na most a történet nem ilyen egyszerű! 18 éves vagyok és végzős, ő 21 éves, és egyetemista. 3,5 év a korkülönbség. Annyit tudni kell, hogy amikor még kicsik voltunk, nagyon sokat voltunk együtt. Átmenegettünk egymáshoz játszani, volt amikor segített a házi feladatban, télen mindig együtt mentünk szánkózni meg stb. Na most egyszer csak ennek az egésznek vége szakadt, mert közben mind a ketten felnőttünk, és már csak ilyen köszönő viszonyban vagyunk egymással. Max. ha esetleg össze futok vele, és pont egy irányba kell mind a kettőnknek menni, akkor nagyon el tudunk beszélgetni például az aktuáis dolgokról, régi emlékekről stb. Időközben rájöttem, hogy az utóbbi 15 év alatt végig oda voltam érte, csak ez az egész lappangott bennem. És most, hogy már nagyobb vagyok, hirtelen ez az egész előjött. Viszont attól félek, hogy ha elmondom neki, hogy én hogy érzek iránta, akkor megszakad ez a sok éves kapcsolat, és más csak kerülni fog, mint hogy keresse a társaságom. Hogyan lehetne megosztani vele ezt az egészet? Vagy inkább maradjon ez a dolog úgy, ahhogy eddig volt?

Előre is köszi a válaszokat!

2009. dec. 1. 21:00
1 2
 11/15 anonim válasza:
mondd el neki hogy szerted. ilyen egyszerű nem kell szarozni.
2009. dec. 4. 23:00
 12/15 A kérdező kommentje:
Igen, nem kéne szarozni. De még is csak !!!15!!! éve ismerem! Szóval ez nem ilyen egyszerű! :)
2009. dec. 5. 09:22
 13/15 anonim ***** válasza:

3. vagyok, visszatérő.

Remélem, már végrehajtottad a haditervedet, amit előtte gondosan kidolgoztál?

Ugye nem akarsz kételyek közt élni még hónapokig, évekig?

2009. dec. 21. 14:43
 14/15 A kérdező kommentje:
Hát a haditerv, még folyamatban. De sztem képtelen vagyok rá! :/
2009. dec. 22. 19:32
 15/15 anonim ***** válasza:
Ismét én. Ne halogasd!
2009. dec. 31. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!