Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, szerintetek nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek nem teszitek kicsit túl nehézzé a csajozást az átlag pasik számára?

Figyelt kérdés
Nem vagytok egy picit túl válogatósak, kényeskék?
2023. máj. 5. 10:27
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/154 A kérdező kommentje:
93 De nem azon múlik, hogy összeszedie magát vagy sem. Miért nem érted. A nők mindig, de mindig adnak jelzést azoknak a hímeknek akikkel dugnának (mondjuk úgy, vonzódnak). De vannak srácok akik egy életen át nem kapnak ilyen jelzést. Ha kapnának, rögvest a tettek mezejére lépnének. De nem az ő hibájuk amiért nem kapnak.
2023. máj. 6. 01:25
 92/154 A kérdező kommentje:

95

Az eddigi eredményeim nem ezt mutatják, úgyhogy tévedsz megint.

2023. máj. 6. 01:28
 93/154 anonim ***** válasza:
100%
Az meg nem az én hibám, hogy nem vonzódom akárkihez, és, hogy testileg és lelkileg is sz-ar a szex olyannal, akihez nem vonzódom, és az sem, hogy szeretnék jó szexet átélni a saját párommal.
2023. máj. 6. 01:28
 94/154 anonim ***** válasza:
100%
Édesanyád "jó keresztény" létére támogatja azt az ideológiádat, mi szerint a nőket el kell nyomni? Akkor ő sem százas.
2023. máj. 6. 01:30
 95/154 A kérdező kommentje:

98

Nem a te hibád de meg kell értened, hogy nem lehet őskori szintre visszavinni a párválasztást. Én megértem, hogy a legjobb férfiak magját akarjátok mind magatokba mert biológiailag erre vagytok programozva de logikával be kell látnotok, hogy ez nem fenntartható, mert zendülésekhez, káoszhoz vezet. Nem, nem az incelek fognak fellázadni, hanem a normiek amint lassan ők sem fognak elegendő szexhez jutni. Juj akkor lesz csak dühöngés, ez semmi ahhoz képest ami következik.

2023. máj. 6. 01:31
 96/154 anonim ***** válasza:
100%
Mégis miért foglalkozzak olyan férfival aki semmilyen módon nem szimpatikus és nem vonzó a számomra? Hm? Miért tennék ilyet?
 97/154 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem is az én vagy a többi nő hibája, hogy te nem kapsz esélyt! Nem vagyunk szeretetszolgálat, hogy minden jött-ment alá befekszünk, csak mert neki úgy lenne jó. Minden embernek számít a külső és a kölcsönös vonzalom és ez akkor is így lesz, ha még 5x földhöz vágod magad.

Az külön szánalmas, hogy láthatóan csak egy lyukat, csak a szexet látod a nőkben, hisz folyamatosan azon nyígsz, hogy nincs akibe beraknod a farkadat, nem pedig azt hiányolod, hogy nincs kapcsolatod, nincs melletted egy társ stb. Akkor menj szépen fizess prostit és probléma megoldva.

98/154 anonim ***** válasza:
100%

"Nem a te hibád de meg kell értened, hogy nem lehet őskori szintre visszavinni a párválasztást."

Szóval, ha élvezni merészelem a társammal a szexet, akkor őskori szintre vittem vissza a párválasztást?

2023. máj. 6. 01:33
 99/154 anonim ***** válasza:
100%

A válogatással elértem, hogy összejöttem a párommal, aki a hibái és tökéletlenségei ellenére mintha az álmaimból lépett volna elő. Ostobaság lett volna beérnem kevesebbel.

Miért, mi fog történni, kérdező? Pontosan mivel fenyegetsz?

100/154 A kérdező kommentje:

102

A chad is csak egy lyukat lát a nőben mégsem okoz ez komolyabb problémát nektek.

❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!