Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, szerintetek nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek nem teszitek kicsit túl nehézzé a csajozást az átlag pasik számára?

Figyelt kérdés
Nem vagytok egy picit túl válogatósak, kényeskék?
2023. máj. 5. 10:27
 141/154 anonim ***** válasza:

Kérdező, senkit sem érdekel, hogy minek gondolod magadat és hogy milyen nőkkel ismerkednél. Ez már a te magánügyed.

Ha te 10/10-es hiszed magadat, aki szintén csak 10/10-esekkel ismerkedné, a szíved joga, de mindenki más számára irreleváns.

2023. máj. 7. 09:47
 142/154 anonim ***** válasza:
Kerdezo, nekem segitsegre lenne szukseged.
2023. máj. 7. 10:08
 143/154 anonim ***** válasza:

131-es Keanu Reeves-nek átlagos kinézetű felesége ergo ő neki sikerült egy régen top kinézetű uriemberrel szerelembe esnie a mai szakál bajusz viselet és haj előnytelen neki.

De előtte volt egy nagy szerelme, aki a menyasszonya volt, és aki elhunyt ő meg nagyon szép volt.

Amúgy meg átlagos nőből és pasiból is csináltak már top nőt és pasit. Ha valaki megtalálja a saját stílusát és önmaga miatt tesz magáért akkor előnyös változást ér el. De aki csak más valakiért akar változni az eleve felejtős. Eloször önmagadat kéne helyre tenni és nem Brad Pitt és felsorolt híres személyek életét akarni.

Tudod van az a mondás hogy légy önmagad. Mindenki más már foglalt.

Ez azt jelenti hogy ne akard más életét élni, hanem kezd értékelni a saját életed. Az aki más életét akarja élni az sohase lesz boldog. Lehet eleinte tetszene neked hogy rajongo nők tömkelege ugrándozna utánad haját tépve sikítva de egy idő után azt éreznéd hogy menekülhenéked lenne. Hidd el a híres embereknek se olyan kellemes mindig hogy tömegek követnék a nap 24 órájában.

2023. máj. 7. 11:02
 144/154 anonim ***** válasza:
* menekülhetnéked lenne
2023. máj. 7. 11:04
 145/154 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Csak mert írtad hogy a pasik nem válogatnak.

2023. máj. 7. 11:17
 146/154 anonim ***** válasza:

"Én 10.5 vagyok és én sem fogok szintem felett keresni.

De ne merészeld megmondani hol a szintem jó? Azt majd én döntöm el, mindenkinek megvan a joga olyan szintű lenni amilyen akar. Ez nem objektív szint hanem szubjektív tehát döntés kérdése, érthető?"

Hiába próbálsz gúnyolni. :D

Én nem ezt állítottam, hanem csak azt, hogy nem az incel, ronda, irritáló kis koszvirág fogja meghatározni az én "szintem".

És amúgy ja, valamilyen szinten szubjektív is.

2023. máj. 7. 11:27
 147/154 A kérdező kommentje:

"Én nem ezt állítottam, hanem csak azt, hogy nem az incel, ronda, irritáló kis koszvirág fogja meghatározni az én "szintem"."

Hanem kicsoda? Helyi menőcshávó chad? :D Volt matched már chaddel Tinderen? Hogy oda ne szaladjak, akkor biztosan 9-es top nőci vagy :DD

2023. máj. 7. 11:33
 148/154 A kérdező kommentje:
Meg ne merészeld megmondani a szintem jó, hogy én egy ronda incel koszvirág vagyok jó mert nem vagy azon a szinten!!! Enned kell még ahhoz.
2023. máj. 7. 11:34
 149/154 anonim ***** válasza:
100%

Igen, megmondják a "szintem" azok az értelmes, jó pasik, akiknek számít a véleménye. Az, hogy te kit hívsz "chadnek", nem tudom és valójában nem is érdekel.

Tinderen nem volt matchem senkivel, mivel soha az életben nem használtam Tindert.

A te szinted nem érdekel, felőlem csillámpóninak tarthatod magad. De az sokat elárul, hogy neked van szükséged arra, hogy pattogj mások igényein. Nekem sose volt problémám a jó pasik igényeivel. :)

2023. máj. 7. 11:37
 150/154 anonim ***** válasza:
100%

Mi a baj kérdező, elgurult a gyógyszer? Iszonyatosan szánalmas ez a hisztéria, amit itt leművelsz, csak égeted magad, tényleg nem tűnik fel?

Még mindig leszarjuk, hogy saját magad milyen szintre sorolod, ahogy azt, hogy idegeneket hova sorolsz, a világon SENKIT nem érdekel és semmit nem is befolyásol, ennyire egyszerű. :)

Felőlem tarthatod magad 10/100-nak is és kezdeményezhetsz topmodelleknél, nem tud meghatni.

Viszont ugyanúgy a nők is azzal kezdeményeznek/jönnek össze/fekszenek le, akivel csak akarnak, ha ez kölcsönös a másik részéről is. Történet vége, hiába vergődsz rajta, kutyát nem érdekli. Senki nem fogja lejjebb adni az igényeit vagy elküldeni egy számára vonzó pasit csak azért, mert neked az úgy felelne meg.

2023. máj. 7. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!