Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, szerintetek nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek nem teszitek kicsit túl nehézzé a csajozást az átlag pasik számára?

Figyelt kérdés
Nem vagytok egy picit túl válogatósak, kényeskék?
2023. máj. 5. 10:27
 131/154 A kérdező kommentje:

129

Talán mert a nők szebbek alapból? Ezért az átlag nő szebb lesz mint az átlag pasi.

Ez viszont nem azt jelenti, hogy az átlag nők mind a top pasikkal illenek össze csak. A top pasiknak ott vannak a top nők.

2023. máj. 6. 18:58
 132/154 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan kérlek. Remélem azért te is érzed, hogy ez harmatgyenge “érvelés” volt. Az, hogy egy minimum 120 kg-s, elhízott, nem túl helyes arcú pacákot ÉS egy csinos, vékony, szép arcú nőt egyaránt átlagosnak neveznek, az az abszolút nevetséges kategória. Egy lapon sem említhető a kettő. Az átlagos pont attól átlagos, hogy se nem az a kifejezetten szép, se nem kifejezetten ronda, hanem a kettő között. És az átlag bizony a súlyra is vonatkozik, azt ne nevezze már senki átlagosnak, akin van 20-30-40 kiló túlsúly is akár.

Azt pedig majd mindenki saját maga eldönti, hogy kivel illik össze és kivel nem. Attól, hogy szerinted Zsuzsika és Pistike is mindketten átlagosak, még véletlenül sem jelenti, hogy 1) ők maguk is így gondolják 2) ettől függetlenül össze is illenek 3) akarnak egymástól bármit is!

2023. máj. 6. 19:08
 133/154 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt olyan, hogy egy számomra ronda, undorító pasi csapta a szelet, aztán bepipult, hogy kulturáltan visszautasítottam és elkezdett zaklatni, hogy nem vagyok szép, nagyon max átlagos alsó határa vagyok, pont jók lennénk együtt, stb. Amikor annyit mondtam, hogy én nem értek egyet, akkor elkezdte szavakkal szégyeníteni, elemezni a külsőm, testem.

Kb. ennyi értelme van, hogy néhány gyökér akar dönteni, hogy kinek mi a "szintje".

2023. máj. 6. 19:12
 134/154 A kérdező kommentje:

132

De ti nők szoktatok szintezni, akkor most meg mi bajod ha én is férfiként azt mondom, hogy a nők kezdjenek saját szintjükön levő férfival. Miért saját szintjük felett? Felhozzuk, hogy hipergámok vagytok erre berágtok és elkezdtek szidni. Ez nem megoldás. Vagy keressetek saját szinteteken vagy ismerjétek be a hipergámiát, nincs más út.

2023. máj. 6. 19:24
 135/154 A kérdező kommentje:

133

Te meg gondolom úgy 9,5 -re lőtted be magad aki csak ilyen Brad Pittekkel illik össze...

2023. máj. 6. 19:25
 136/154 anonim ***** válasza:
83%

135

Jó lesz az 8.5-nek is, és sosem kerestem a saját szinten felett. :) Brad Pitt meg nem kifejezetten az esetem.

2023. máj. 6. 19:29
 137/154 A kérdező kommentje:

136

Fő az önbizalom.

2023. máj. 6. 19:40
 138/154 anonim ***** válasza:

Mondjad csak 134, épp csak leszarom, hogy szerinted kinek a szintjén vagyok és milyen szinten levő pasival kéne kezdenem, érted már? :) Mindenki annál próbálkozik, akinél csak akar, max egyedül marad, ami továbbra sem a te bajod. Ha meg talál hozzá partnert, akkor újfent csak semmi közöd hozzá és senkit nem is fog érdekelni, hogy szerinted egyik a másik szintje felett van. Miért kell ezeket magyarázni felnőtt embereknek?? Tudod, kereslet-kínálat. Ha egy átlagos nő iránt érdeklődik egy jóképű pasi, akit a nő vonzónak tart, akkor miért is kéne elküldje, hmm? Ja, mert a te privát véleményed szerint nincsenek egy szinten? Nem fogok újat mondani azzal, hogy ez még mindig nem hat meg senkit.

A hipergámia pedig azt jelenti, amikor nálad magasabb társadalmi státuszú, vagyonú emberrel házasodsz, nem pedig azt, hogy külsőre hogy néz ki a másik, főleg mivel a szépség nem objektív, egzakt dolog, mindenkinek más és más az ízlése, simán lehet ami az egyiknek átlagos, az a másiknak átlag feletti!

2023. máj. 6. 19:40
 139/154 anonim ***** válasza:
100%

"Fő az önbizalom."

Igen. :)

2023. máj. 6. 20:05
 140/154 A kérdező kommentje:

Én 10.5 vagyok és én sem fogok szintem felett keresni.

De ne merészeld megmondani hol a szintem jó? Azt majd én döntöm el, mindenkinek megvan a joga olyan szintű lenni amilyen akar. Ez nem objektív szint hanem szubjektív tehát döntés kérdése, érthető?

2023. máj. 7. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!