Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin felajánljam, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin felajánljam, hogy én fizetek? Vagy, hogy az én részemet kiszeretném fizetni? Vagy csak simán hagyjam, hogy a srác fizessen?

Figyelt kérdés

Első randink amúgy.

Nagyon régen voltam már randizni.

Ti hogy szoktátok kezelni ezt a helyzetet?

2023. ápr. 20. 13:43
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
96%

A legtöbb első randimon nem mentünk beülős fizetős helyre. Többnyire nem is lett belőlük második, de nem azért mert nem hívott meg a pasi valamire.

3 randim volt olyan, hogy süti limonádé, elfogadtam, mert úgy gondoltam lesz második is részemről, de nem lett, volt hogy amiatt mert úgy viselkedett a pasi a randi további részében hogy tárgytalan lett tovább folytatni.

Néhány randim volt ami éttermes meghívás volt. Természetesen nem ajánlottam fel hogy fizetem a részem, ők hívtak meg, tudták ez mivel jár. Kettőből komoly kapcsolat lett, harmadikból házasság család, mindegyiknél a második randitól feleztünk vagy oda vissza hívtuk meg egymást amiből aztán inkább eltolódott affelé hogy a férfi fizetett többször, de ez amiatt is volt mert pl főztem rájuk.

Tapasztalatom az, hogy alapvetően a férfiak szeretnek fizetni, nekik ez státusz szimbólum, ettől (is) érzik magukat férfinak, és női szemmel is ez egy férfias tulajdonság.

Volt még pár randim szarrágókkal. Nos ezzel azért van probléma, mert az égvilágon sehova nem vezet. Caplattunk az esőben, volt akivel hidegben, eszébe sem jutott egy meleg teára meghívni. Ezek az alakok semmi másra nem pályáztak, mint a "nálad vagy nálam" típusú kapcsolatot kialakítani. Persze ingyen bérmentve. Vagyis ha olyan szaga van az egész randinak hogy a pasi egy fillért sem hajlandó beletenni, minimum a második randin, az nem is értem mit akar?

Vagy sóher, vagy el akarja tartatni magát velem, vagy alapból nőgyűlölő, vagy annyira sok randija van, hogy direkt nem hív meg senkit semmire mert az már tényleg sok lenne neki anyagilag, ezt meg is értem.

Hülyén csinálják de erről ők tehetnek. Talán nem kéne boldog boldogtalant randira hívni hanem átgondolni kitől mit akarnak.

2023. ápr. 22. 15:31
 62/64 anonim ***** válasza:
0%

"Tapasztalatom az, hogy alapvetően a férfiak szeretnek fizetni, nekik ez státusz szimbólum, ettől (is) érzik magukat férfinak, és női szemmel is ez egy férfias tulajdonság."

Nekem inkább leuraló, nem férfias.

2023. ápr. 22. 15:39
 63/64 anonim ***** válasza:
Ha nem tud egy FFI fizetni hát hogy akár eltartani majd egy családot nehogymár rajtam spóroljon
dec. 1. 10:03
 64/64 anonim ***** válasza:
43%
Ezzel akarod kompenzálni magad mert nem érzed elég jó nőnek magad?
dec. 1. 10:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!