Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin felajánljam, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin felajánljam, hogy én fizetek? Vagy, hogy az én részemet kiszeretném fizetni? Vagy csak simán hagyjam, hogy a srác fizessen?

Figyelt kérdés

Első randink amúgy.

Nagyon régen voltam már randizni.

Ti hogy szoktátok kezelni ezt a helyzetet?

2023. ápr. 20. 13:43
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
18%
Amugy nem ertem miert nem leget ezt wlore megbeszelni, vagy a nős miert bem mondja hogy mindenki fizesse a sajat reszet .. nehogy az legyen hogy a ferfira ragadjon 1 szendvucs ara meg egy 500 forintos kavee.
2023. ápr. 20. 15:42
 22/64 anonim ***** válasza:
39%
Az első számú érv igen az, hogy ki hív kit, ki mennyire akarja. Ha én adnék esélyt egy pasinak aki utánam teper akkor semmiképp nem fizetnék de nem is feleznék. Kölcsönös párkeresés más tészta, ott bejön a képbe a bonyodalom.
2023. ápr. 20. 15:53
 23/64 anonim ***** válasza:
5%
De az hatalmi harc, hogy a pasi fizet elsőre. Ez ilyen "fejet hajtok előtted, apuci, te vagy a góré". Ha nem az lenne, fordítva is mehetne, és nem zavarna
2023. ápr. 20. 15:55
 24/64 anonim ***** válasza:
68%

Azt csinálsz, amit akarsz.

Én soha nem fizetek, mert engem hívnak el.

2023. ápr. 20. 15:55
 25/64 anonim ***** válasza:
90%

"Mindig én fizetek, de ettől még red flag ha fel sem merül a lányban, hogy kifizesse a saját részét."

Tehát akkor csak el kell játszania a lánynak, hogy fizetne. Nem kell akarnia fizetni, őszinte szándék sem kell, csak egy kis egyperces színjáték, amiben eljátszom, hogy fizetnék, te eljátszod a nagyembert, és letisztáztuk a párkapcsolati erőviszonyokat.

2023. ápr. 20. 16:00
 26/64 anonim ***** válasza:
91%
#25 Én sosem értettem, hogy ennek mi értelme van.Minek várja el, hogy ott bohóckodjon 200Ft kifizetésén a meghívottja, ha amúgy is fizetne? Elmebeteg az ilyen ember.
2023. ápr. 20. 16:06
 27/64 anonim ***** válasza:
63%
Azt szokták mondani, a szándék miatt számít, de szerintem mindenki tudja ma már, hogy ez a játék része, tehát nincs igazi szándék mögötte.
2023. ápr. 20. 16:11
 28/64 anonim ***** válasza:
90%
#27 Szerintem meg ha meghívok valakit valahova és ezt elfogadja, akkor nem is kell neki szándék, hogy fizesse a fogyasztását.Különben meg sem hívtam volna.
2023. ápr. 20. 16:19
 29/64 anonim ***** válasza:
7%

"Tehát akkor csak el kell játszania a lánynak, hogy fizetne."

Feltételezem nem vagy gondolatolvasó. Tehát ha felajánlod hogy fizeted a részed, akkor bizony benne van a pakliban hogy tényleg fizetni fogod a részed. Ez nem játék, hanem ha te tényleg egyenlő félként tekintesz magadra, akkor bizony felmerül benned, hogy amit te fogyasztasz azt te fizeted. Gondolom összeköltözés után már egyből menne hogy nem a középkorban élünk és csak a házi munka felét vagy hajlandó megcsinálni. Ha te nem két lábon járó punci vagy, akkor én meg nem két lábon járó pénztárca.

Ezt a 200 forintot meg nem tudom honnan veszitek. Egy kávé is 1000 forint, ha ebédelni mentek olcsóbb helyeken is 5000+ huf egy személyre. Ti voltatok életetekben étteremben, esetleg randin vagy csak itt trollkodtok anyátok pincéjéből? :D

2023. ápr. 20. 16:20
 30/64 anonim ***** válasza:
84%
#29 Soha a büdös életben nem fizettem, soha nem is fogok fizetni sehol, ahová engem meghívták.Teljesen lényegtelen ki hívott meg, hova, milyen okból.Pont azért nem ajánlom fel, mert nem vagyok csicska.Ez a minimum, hogy fizet, aki engem meghívott.Soha, senki nem tette ezt szóvá, semmilyen kapcsolaton belül.Én sem fizettetek ki semmit a vendégeimmel.Ha nem akarok fizetni, akkor nem hívok meg senkit semmire.
2023. ápr. 20. 16:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!