Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin felajánljam, hogy én fizetek? Vagy, hogy az én részemet kiszeretném fizetni? Vagy csak simán hagyjam, hogy a srác fizessen?
Első randink amúgy.
Nagyon régen voltam már randizni.
Ti hogy szoktátok kezelni ezt a helyzetet?
Azt csinálsz, amit akarsz.
Én soha nem fizetek, mert engem hívnak el.
"Mindig én fizetek, de ettől még red flag ha fel sem merül a lányban, hogy kifizesse a saját részét."
Tehát akkor csak el kell játszania a lánynak, hogy fizetne. Nem kell akarnia fizetni, őszinte szándék sem kell, csak egy kis egyperces színjáték, amiben eljátszom, hogy fizetnék, te eljátszod a nagyembert, és letisztáztuk a párkapcsolati erőviszonyokat.
"Tehát akkor csak el kell játszania a lánynak, hogy fizetne."
Feltételezem nem vagy gondolatolvasó. Tehát ha felajánlod hogy fizeted a részed, akkor bizony benne van a pakliban hogy tényleg fizetni fogod a részed. Ez nem játék, hanem ha te tényleg egyenlő félként tekintesz magadra, akkor bizony felmerül benned, hogy amit te fogyasztasz azt te fizeted. Gondolom összeköltözés után már egyből menne hogy nem a középkorban élünk és csak a házi munka felét vagy hajlandó megcsinálni. Ha te nem két lábon járó punci vagy, akkor én meg nem két lábon járó pénztárca.
Ezt a 200 forintot meg nem tudom honnan veszitek. Egy kávé is 1000 forint, ha ebédelni mentek olcsóbb helyeken is 5000+ huf egy személyre. Ti voltatok életetekben étteremben, esetleg randin vagy csak itt trollkodtok anyátok pincéjéből? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!