Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin felajánljam, hogy én fizetek? Vagy, hogy az én részemet kiszeretném fizetni? Vagy csak simán hagyjam, hogy a srác fizessen?
Első randink amúgy.
Nagyon régen voltam már randizni.
Ti hogy szoktátok kezelni ezt a helyzetet?
Egyszer volt olyan, amikor azt láttam a férfin, hogy felezni akart volna, ekkor kifizettem mindkettőnk fogyasztását - nem volt több randi.
Az összes többi esetben állták a fogyasztásom az első 3-5 randin.
A többedik randi után néhány közös programot fizettem, felajánlottam hogy mehetünk az én kocsimmal is stb. Sosem volt probléma ebből.
31N
Erdekes, hogy ennyire megoszlik ez a dolog, en meg olyan lány vagyok akinek fontos, hogy a férfi fizessen ilyenkor vagyis fel sem merül, hogy meghivott es en alljam a fogyasztast vagy a fogyasztasom. Marmint kiveve, ha elvisz valami luxus helyre ahol 50ezerert kajalok akkor eszembe jutna, de egy kavet vagy vizet vagy egy sutit nekem kellemetlen lenne, hogy meg rákérdezzek, hogy jaj fizessem helyetted vagy felezzunk? Es akkor kicsojuk a ft-t az asztalra es osztunk szorzunk :Ddddd
Ha Bele menne a pasi akkor 100% hogy nem jottem be neki mondjuk . Szoval ilyen szuronek is jo…
Esetleg ugy tudom elkepzelni, hogy kocsmaban isszatok a felseket es sokadik kort te fizeted 😂 na de az mas tipusu randi😂
"A második randin miért nem te, aztán a pasi? Te is érzed benne a hatalami harcot, ugye?"
Ostoba. Semmi hatalmi harc nincs, eldől a kapcsolat. Ha itt felezni akar vagy elvárja, hogy én fizessek nincs több randi. Talán ennyihez joga van egy nőnek, hogy a férfi személyiségére például ilyesmikből következtessen anélkül, hogy anyagias lenne hisz következőt ő fizeti.
Az fizet, aki elhívta a másikat. Ez alapvető illem, etikett. Te hívtad a férfit randizni, vagy ő hívott el téged?
Egyébként nevetségesnek találom, amikor a férfiak vernyákolnak egy párszáz forintos vizen meg kávén. Ennyire fáj? Akkor nektek normális munka kell, nem barátnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!