Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin felajánljam, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin felajánljam, hogy én fizetek? Vagy, hogy az én részemet kiszeretném fizetni? Vagy csak simán hagyjam, hogy a srác fizessen?

Figyelt kérdés

Első randink amúgy.

Nagyon régen voltam már randizni.

Ti hogy szoktátok kezelni ezt a helyzetet?

2023. ápr. 20. 13:43
1 2 3 4 5 6 7
 1/62 anonim ***** válasza:
88%

Első randin mozizni mentünk, utána vacsorázni. A mozit ő fizette, ezért nem engedtem, hogy a vacsit is ő állja.

Egyik barátnőmmel is gyakran csinálunk ilyen mozi-kaja kombókat, ott is ez a menetrend, ezt tartom korrektnek.

Én a helyedben felajánlanám a felezést - sok srácnál egó-kérdés, hogy ők fizessék a fogyasztást (ismertem, ismerek pár ilyet), őket nem is "erőltetném", de felajánlanám hogy fizetek valami mást.

2023. ápr. 20. 13:49
 2/62 anonim ***** válasza:
96%
Koszond meg es ennyi. Szerintem elson nem kell
2023. ápr. 20. 13:50
 3/62 anonim ***** válasza:
24%

Mindig én fizetek, de ettől még red flag ha fel sem merül a lányban, hogy kifizesse a saját részét.

25f

2023. ápr. 20. 13:50
 4/62 anonim ***** válasza:
76%

Miből gondolod, hogy egyáltalán fizetni kell majd? Megbeszéltetek valamit?

Ha meghív egy kávéra vagy üdítőre, mosolyogva és a végén megköszönve fogadd el.

Ha nem hív beülősre, marad a kiülés, séta, és az ingyen van.

Jó, ha viszel magadnak egy kis flaki vizet, és egy kis csoki is jól jöhet, amivel meg is kínálhatod.

2023. ápr. 20. 13:52
 5/62 anonim ***** válasza:
58%

Ajánld fel. Ha azt mondja ő szeretne fizetni, akkor annyi.

Áltlaában nem azzal van a probléma, hgoy ki fizet, hanem azzal, hogy a másiknak eszébe sem jutott, hogy másképp legyen (akár fizet, akár nem:D).

Ha kérdezel, akkor nem mondhatja később, hogy mert te meghívattad magad. Ahogy te sem, De te sem, hogy annyira el lettél volna nyomva, hisz kérdés helyett ki is jlentheted, hogy szeretnéd a magad részét fizetni.

Szóval mindnekinek jobb, ha kommunikáltok. Végülis erre való a randi, hog ymegismerjétek egymást:)

2023. ápr. 20. 13:55
 6/62 anonim ***** válasza:
29%
El se mennék klyannal.randira ahol anyagiakon kell aggodnom.
2023. ápr. 20. 13:56
 7/62 anonim ***** válasza:
71%
Alap, hogy a férfi fizet!
2023. ápr. 20. 13:58
 8/62 anonim ***** válasza:
75%
Azoktol a szep lanyoktol akikre nagyon vagynak, nem varjak el meg azt se hogy felajanlja a fizetest.
2023. ápr. 20. 14:09
 9/62 anonim ***** válasza:
77%
Ne ajánld fel. Csak akkor, ha már fixen nem akarsz tőle semmit. De ha szimpatikus ez egy vissza nem térő alkalom arra, hogy figyeld a reakcióját. Ha természetesnek veszi vagy erőlteti a felezést az azt jelenti, hogy a jövőt is hasonlóan képzeli el. Ezt pedig neked kell eldöntened, hogy szeretnéd vagy sem.
2023. ápr. 20. 14:19
 10/62 anonim ***** válasza:
10%

Alapvetően az fizet aki a másikat meghívta, de ha valaki nem egoista, és tekintettel van a mai gazdasági helyzetre, az mindig első 1-2 találkozáskor felajánlja, hogy fizeti a maga részét.

Legalábbis nálam mindig igy volt.

2023. ápr. 20. 14:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!