Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alkalmit keresö jóképü meleg srácok általában kaphatók arra, ha egy kevésbé helyes srác felajánlja, hogy leszopja öket?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 20. 16:22
3/19 anonim válasza:
Kinek mi az esete. Ezt így nem lehet általánosítani
4/19 anonim válasza:
Nem. Én ha lehet magamhoz hasonlót keresek, mert egyszerűen fontos nekem a másik arca, illetve még testalkata a vonzalomhoz.
5/19 anonim válasza:
Nem az arc a lényeg, hanem, hogy jól tudjon szopni és egészséges legyen
6/19 anonim válasza:
#5 ezt azok mondják akik a külsejükkel nem tudnak érvényesülni 😉
7/19 anonim válasza:
6-os, nem az 5-ös vagyok, de ha te csak az arcoddal tudsz érvényesülni, akkor az gáz.
8/19 anonim válasza:
Igen. Szoptam mar igy jo sracot
9/19 anonim válasza:
Attól függ épp milyen a hangulatom, de volt már rá példa.
10/19 anonim válasza:
Na én pont ilyet keresek. Lehetőleg budapestit. Privátban várlak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!