Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közeledhetek felé?
Figyelt kérdés
Sose volt még ilyen velem, de tegnap első látásra majd beleszerettem egy eladó srácba. Már többször láttam, és a radarom jelzett, nagyon gyanus volt. Családdal voltunk, odajött hozzánk segíteni, én meg mint valami kis tini direkt próbáltam máshova nézni nehogy feltűnő legyen, hogy bámulom...azóta csak rá gondolok. Barna haj, barna szem, irtó cuki a hangja, arca, nagyon megfogott.
A bolt honlapján sajna nincsennek feltüntetve a munkatársak. Valami ötlet, hogyan tudnám megismerni? :)
2021. márc. 16. 17:48
1/5 anonim válasza:
Emlékszel még jól$ vásároltatok? Menj vissza, vegyél valamit megint, kérj tanácsot, segítséget tőle. A többi megy már majd!
2/5 anonim válasza:
Ha nincs nagy távolság akkor sűrűn ugorj be egy egy apróságért. figyelj h az ő kasszájánál fizess, kérj segitséget h hol van amit keresel. Nézz rá csábosan, kacsints rá és majd látod a reakciókat.
3/5 A kérdező kommentje:
Ez nekem eléggé nehezen megy, hogy így ismerkedni élőben.
Jó lenne kideríteni, hogy hívják és hogy tényleg meleg-e.
2021. márc. 16. 18:32
4/5 anonim válasza:
ezért kell figyelni a reakcióit, mert egy közvetlen bzi-e vagy kérdésből nem lesz randi
5/5 anonim válasza:
Mindenképp érdemes lenne visszamenni egyedül és megpróbálni. De mostmár merjél ránézni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!