Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan közeledhetnék autóban?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közeledhetnék autóban?

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki nagyon tetszik. Régen nagyon jóban voltunk, mindig jött hozzám beszélgetni, igazi lelki társak lettünk. Sajnos a középsuli és az egyetem széttépte ezt a kapcsolatot, alig láttuk egymást. Már köszönni sem szoktunk egymásnak.Általánosban még elég gyerekes volt, nem annyira jött be. Viszont van egy közös barátunk, akivel 5-en fogunk majd utazni hétvégén, és tudom hogy kisbusszal megyünk, a közös haver vezet, a haverja mellette, mellettem a bnőm, én középen, a srác pedig mellettem. Hogyan tudnék hozzá közeledni? Nqgyon jóképű lett, iszonyatosan szeretek a közelében lenni. Most itt lenne az alkalom a közeledésre, de hogy? Hogy levágja a srác hogy mit akarok

20/L

2020. ápr. 3. 00:41
 1/8 nikol2002 válasza:
100%

keltsd fel a figyelmét

beszelgessetek sokat

és ha látod hogy érdekled akkor adj neki jeleket de ne feltünőeket.

2020. ápr. 3. 00:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Kezed tedd a combjára, kacsints vagy harapj az ajkadra, nekem biztos bejönne;)

Az nem annyira krvás mintha a farkát fognád meg

2020. ápr. 3. 00:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
STAY THE FCK HOME MAN
2020. ápr. 3. 00:49
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Jól látod itt a remek alkalom. Nem kell semmi kül., egyszerűen csak beszélgessetek mindenféléről. Legyél érdeklődő, figyelj rá, kérdezgesd erről-arról, lássa azt hogy "ugrassz" a szavaira. Nem kell semmi különös mutatványt elővezetned. Ebből le kell vennie, hogy bizony érdeklődsz utána. Legalább megismered mennyit változott, fennáll-e a vonzalom továbbra is a részedről.
2020. ápr. 3. 01:33
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Utazni? Maradj otthon!
2020. ápr. 3. 02:14
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Hajolj oda, mintha sugni akarnál valamit, helyette gyengén harapd meg a fulcimpajat, de ez idő alatt ügyesen gombold ki jobb kézzel a nadrágját. Hidd el, tudni fogja mit akarsz.
2020. ápr. 3. 06:11
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem maradjatok otthon. Na meg érdekes, hogy ki van emelve a jóképű lett dolog, gondolom, ha egy geek lenne, le sem xarnád.

Ahogy látom, Győrfi Pál mérgesen tekint most rád.

2020. ápr. 3. 09:34
 8/8 A kérdező kommentje:
Orvostanhallgatók vagyunk és kórházba fogunk menni
2020. ápr. 3. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!