Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közeledhetnék autóban?
Van egy srác, aki nagyon tetszik. Régen nagyon jóban voltunk, mindig jött hozzám beszélgetni, igazi lelki társak lettünk. Sajnos a középsuli és az egyetem széttépte ezt a kapcsolatot, alig láttuk egymást. Már köszönni sem szoktunk egymásnak.Általánosban még elég gyerekes volt, nem annyira jött be. Viszont van egy közös barátunk, akivel 5-en fogunk majd utazni hétvégén, és tudom hogy kisbusszal megyünk, a közös haver vezet, a haverja mellette, mellettem a bnőm, én középen, a srác pedig mellettem. Hogyan tudnék hozzá közeledni? Nqgyon jóképű lett, iszonyatosan szeretek a közelében lenni. Most itt lenne az alkalom a közeledésre, de hogy? Hogy levágja a srác hogy mit akarok
20/L
keltsd fel a figyelmét
beszelgessetek sokat
és ha látod hogy érdekled akkor adj neki jeleket de ne feltünőeket.
Kezed tedd a combjára, kacsints vagy harapj az ajkadra, nekem biztos bejönne;)
Az nem annyira krvás mintha a farkát fognád meg
Szerintem maradjatok otthon. Na meg érdekes, hogy ki van emelve a jóképű lett dolog, gondolom, ha egy geek lenne, le sem xarnád.
Ahogy látom, Győrfi Pál mérgesen tekint most rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!