Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy szerezhetnék izmos,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerezhetnék izmos, helyes pasit? Miért tartják ennyire szigorúan a szabályt, hogy csak magukhoz hasonlóval akarnak?

Figyelt kérdés

Így annyi lehetőség zárul le, hogy ennyire szigorúan tartják ezt a szabályt.

Annyi gyönyörű izmos, jóképű, szép bőrű vagy csinos srác van.

De egy sem jön össze mert én nem vagyok az.

Korábban amikor beláttam, hogy meleg vagyok, azt hittem, hogy könnyebb lesz, mert a férfiak szexelni akarnak.

Kb. mind és mindig. Én is.

De aki tetszene azok élből kizárnak. Pedig nem kevesen tetszenek.

2021. márc. 18. 06:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
Talán nem modell alkatú pasikkal kéne ismerkedni, ha te magad annyira jól nem nézel ki. Bocs, de én is ca. olyanokkal ismerkedem, akik az én szintemen vannak. Most ha én 10/4-es vagyok és ráírok egy 10/10-es pasira, semmi csodálkoznivaló nincs abban, ha elküld a fenébe. Vedd lejjebb az elvárásaidat szerintem.
2021. márc. 18. 06:55
 2/11 anonim ***** válasza:
86%
Nem zárnak ki alapból mindenkit. Nekem is a vékonyabb, alacsonyabb, mondhatni csúnya srácok tetszenek. Voltak is az életemben, meg talán lesznek is még.
2021. márc. 18. 07:20
 3/11 anonim ***** válasza:
94%

Ez már volt egy párszor kérdés, és nincs kőbe vésve hogy hasonlót akarnak.

Én sem azt akarod. Nekem az átlagos pasik jönnek be, és a nem a hozzám hasonló sportos, kondizós pasik.

2021. márc. 18. 07:52
 4/11 anonim ***** válasza:
89%

Kezdj el edzeni

Vagy legyél nagyvonalú

Biztos recept!

2021. márc. 18. 10:02
 5/11 anonim ***** válasza:
87%
Ez egy általános sztereotípia, de nem így van. Másodsorban meg gondolom ismered a kereslet-kínálat fogalmát. Ha te 10/10 pontos lennél és válogathatnál akkor kit választál? Egy másik 8-10 pontost, vagy egy 2 pontost? Az igényeket olyan magasra lődd be amit a saját adottságaid lehetővé tesznek. Ezzel együtt a külső nem minden, ha kellően tökös vagy akkor 8-10 pontos is simán levadászható egy 5-6 pontosnak is.
2021. márc. 18. 10:20
 6/11 anonim ***** válasza:
87%

Nem értem, miért nem a saját szinteden keresel.

Persze, aki jól néz ki, nem akar alább adni.

Eleve ha én jóval helyesebb sráccal lennék, kényelmetlenül érezném magam, hogy tuti megsajnált vagy van valami hatsó szándéka is...

2021. márc. 18. 12:08
 7/11 anonim ***** válasza:
19%
Fizess nekik és akkor lesz minden.
2021. márc. 18. 19:35
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Kettős érzéseim vannak ilyenkor. Például hogy le kell fogyjak, ami érthető, hisz én se randiznék olyannal, akinek kirohadnak a fogai(már mint arra gondolok hogy nem mossa, ergo nem a betegségekre gondoltam), hisztis, tiszta zsír a füle és szerinte ez így oké.

Ennek a típusnak a rokona a maci, aki szerint ha valaki foglalkozik a testével, akkor az feminim.

És természetesen mindegyiküknél szerepel az, hogy a másik ne legyen kövér, vékony, transzi, fekete, ázsiai, feminim, bunkó, és ha nem szereted Ariana Grandét, de szereted a technot/metált, akkor esély az nulla. Nem tudom milyen kapcsolat lehet ez, de nem tűnik egészségesnek.

Azért szoktam inkább átlagos kinézetű srácokat keresni, mivel általában kevésbé vannak elszállva az elvárásaik.

Konklúzió: Számít a kinézet és a belső is, hisz ha nem vonz a másik, abból nehezen lesz kapcsolat, ha a másik unszimpatikus mint ember, akkor abból se lesz semmi.

2021. márc. 18. 21:06
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó jól leírta.

Én nem vagyok kigyúrt, viszont egy ilyen pasival már volt dolgom, és nagyon unszimpatikus volt annyira el volt telve magával.

"Hogy szerezhetnék izmos, helyes pasit? Miért tartják ennyire szigorúan a szabályt, hogy csak magukhoz hasonlóval akarnak?"

Nem mindenki akar hasonlóan sportos vagy kigyúrt pasit maga mellé, ez csak sztereotípia.

Másrészt lehet hogy szigorú a szabályuk, de ha te annyit nem teszel meg, hogy elkezdj fogyni, edzeni, szálkásítani, sportolni, akkor mit vársz?

Belőled is lehet jobb pasi, és feljebb kategorizálhatod magad, és ugyanúgy elutasíthatod azokat akiket most ők is.

Mindenki válogat, te is kirekeszted a macisokat, az idősebbeket, pedig annyi lehetőség zárul le :D

Másrészt van még egy opció, hogy megkapj egy kigyúrt pasit, nyúlj bele a pénztárcádba.

2021. márc. 18. 21:31
 10/11 A kérdező kommentje:

Olyan megalázó dologba nem megyek bele, hogy fizessek!

Az teljesen más dolog ha valaki pénzért veszi meg. Kurvára megalázó és végig azt érezném, hogy nem kaptam meg őt, hogy nem akart velem lenni, hogy nem igazi együttlét volt.

2021. márc. 19. 08:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!