Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezhetnék izmos, helyes pasit? Miért tartják ennyire szigorúan a szabályt, hogy csak magukhoz hasonlóval akarnak?
Így annyi lehetőség zárul le, hogy ennyire szigorúan tartják ezt a szabályt.
Annyi gyönyörű izmos, jóképű, szép bőrű vagy csinos srác van.
De egy sem jön össze mert én nem vagyok az.
Korábban amikor beláttam, hogy meleg vagyok, azt hittem, hogy könnyebb lesz, mert a férfiak szexelni akarnak.
Kb. mind és mindig. Én is.
De aki tetszene azok élből kizárnak. Pedig nem kevesen tetszenek.
És szerintem pont ezért dolgoz magadon! Könnyű a világot okolni azért hogy valami nem jön össze, de tenni érte semmit nem szeretnél.
Engem sokan tartank helyesnek, mondjuk én átlagos pasinak tartom magam, igaz edzek is, de nem vagyok elszálva magamtól. Egyszer írtam egy sráccal fiatalabb volt nálam 2 ével, volt pár jó képe fent a egyik társkeresőn, rá írtam, de nagyon flegmán és beképelezten viselkedett, felsőbbrendűnek érezte magát ezt már a profiljából is kiszúrtam . Őszintén már ez miatt nem akartam vele tovább írni, mert nem akarok magam mellé egy ilyen embert, bármennyire helyes lehet ha valaki így viselkedik másokhoz akkor a szeméttel egyenlő a értéke a szememben. Amúgy azt várod el egy 10/10 sractól amit te nem tudsz felmutatni, ha én elvárok valakitől valamit akkor az valami olyan dolog amit ő is elvárhat tőlem és én képes leszek megfelelni neki. Ha elkezdesz edzeni nem csak a srácok fognak rád jobban felfigyelni, de önbizalmad is nől, ahogy a egészséged, és egyszerűen boldogabb és kiegyensúlyozottabb ember leszel. Azzal nem sokat érsz el ha gyk ra írsz kérdéseket, ezzel nem változik meg a egész világ. Elég kis lépésekben elkezdeni, minél hamarabb elkezded annál hamarabb kapod meg munkád gyümölcsét. És ne mond azt hogy valamikor majd elkezded mert ezt húzni fogod tovább és tovább, van egy jó idézet vagy minek is nevezem, angolul ami úgy szól hogy „One Day or Day One?" Ami lefordítva „egy nap majd... Vagy első nap" ez a te döntésed, az a döntés amit ma hozol dönti el azt hogy milyen életed lesz holnap, és a hátralévő életedbe, ne pazarold az életed, az élete túl rövid ehez. Mit meg tenne a helyedben egy olyan ember aki halálos beteg, vagy járás sérült. Ha így folytatod akkor a halálos ágyon a utolsó szavaid az lesznek hogy „mit tettem az életemmel". Lehet amit írtam nem változtat meg, és nem is ez a célom ezzel, mert arra csak te vagy képes. Ha bele kezdesz ne változtass egyszerre mindenen, így fel fogod adni, kis lépések sokkal jobbak, pl holnaptól abbahagyod a édességek évesét, 2 hét múlva elkezdesz tornázni minden 3 nap, 4 hét múlva elkezdesz több zöldséget enni stb..stb..stb.. ha belevágnál sok szerencsét kívánok! Remélem egyszer majd úgy látlak majd társkeresőn hogy esélyem sem lesz nálad :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!