Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin felajánljam, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin felajánljam, hogy én fizetek? Vagy, hogy az én részemet kiszeretném fizetni? Vagy csak simán hagyjam, hogy a srác fizessen?

Figyelt kérdés

Első randink amúgy.

Nagyon régen voltam már randizni.

Ti hogy szoktátok kezelni ezt a helyzetet?

2023. ápr. 20. 13:43
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
100%
Ez minden csak nem részletkérdés. És nem lehet lazán kezelni, mert abból az lesz, hogy valaki mindig többet fog csinálni. Én benne vagyok ebben a felezésben. Ha a férfi felezni akar, akkor én pontos listát akarok vezetni a háztartási és gyereknevelési feladatokról. Nem számít, hogy többet keresel, te is elmész gyesre. Nem számít, hogy 11-re érsz haza nem fogom utánad kimosni a ruhát. Pont annyiszor intézed az ügyes bajos dolgokat, kelsz fel a gyerekhez éjszaka. Az a nagy büdös helyzet, hogy ha a pasi állna minden randit, még akkor is jobban jön ki a párkapcsolatból. Mert az a láthatatlan munka, amit a nők nagy része elvégez felbecsülhetetlen. De most, hogy végig gondolom, szeretnék én is mindenben felezni. És ezt jó előre le kell tisztázni, akár írásba foglalni. Nemrég olvastam, hogy egy spanyol asszonynak válás után több évtizednyi házvezetői munkabért ítélt meg a bíróság, amit a férjnek kellett utólag rendeznie. Állítólag már itthon is lehet ilyen kompenzálás jellegű szerződéseket kötni pároknak.
2023. ápr. 20. 17:49
 42/64 anonim ***** válasza:
25%

"Nyilván jól esik, ha ezt nem fogadja el a pasi, de nem azért, mert meg akarom hívatni magam, hanem árulkodik egy olyan értékrendről, ami számomra szimpatikusabbá teszi."

Nekem pont emiatt az értékrend miatt nem esne jól, mert egy ilyen izzadtságszagú macsóskodást látok benne. Lehet azért is, mert nem akarok gyereket, így tényleg egyenlőek maradunk a kapcsolat során, nem kell kompenzálni semmit.

2023. ápr. 20. 17:53
 43/64 anonim ***** válasza:
18%

41-es, amit leír: pont ebben van benne, hogy miért egyenlőtlen a kapcsolat. Mert a férfitől általában az az elvárás, hogy a pénzével adja bele azt, amit a nő az idejével.

Hiába van 2023, sokkal kevesebb férfinak adják a tanácsot, hogy főzzön a feleségének egy finom vacsit. Vidd el vacsizni. Az egy bankkártyalehúzásnyi erőfeszítés. Vagy "leendő anyósnak mit vigyek ajándékba?" "Süss neki sütit." Életemben nem láttam ezt férfinak tanácsként.

Nekem pont ezért tetszik a felezés, mert nem kell pénzzel fizetni az időmért. Felnőtt vagyok, ha valakivel pénzért mennék el, el sem mennék vele.

2023. ápr. 20. 18:16
 44/64 Ghgj ***** válasza:
12%
Pontosan. Ha elvárod a pasitól, hogy fizessen, azzal kb. azt jelzed, hogy neked csak a személyed kell beleraknod a randiba, de az ő személyét meg kell fejelni a pénzével is, hogy rászánd az időd. Lealacsonyító.
2023. ápr. 20. 18:19
 45/64 anonim ***** válasza:
61%

Azért nem tanácsolják azt a férfiaknak, hogy süssenek-főzzenek, mert a többségük nem képes rá, nem is hajlandó megtanulni.

Attól, hogy kifizeti a fogyasztásod aki meghívott még nem pénzért találkozol vele.Ilyen ember nem létezik, aki egy visszataszító balf*szt elvisel 2dl kóláért vagy egy presszó kávéért.

Pénzért találkozni azt jelenti, hogy pénzt kapsz érte.Közlöd mennyibe fog kerülni és pénzt kell kapnod érte.Most már sikerül felfognod miért írsz butaságokat?

2023. ápr. 20. 18:22
 46/64 anonim ***** válasza:
93%

Én volt, hogy már fizettem, volt hog nem. A férfi személyisége is számít. Ha van vonzalom, meg érzem, hogy tetszem neki, akkor hagyom, hogy fizessen, mert érzem, hogy kedvességből fizet, nem "kötelességből" vagy illemből. Persze ez hosszú távon kiegyenlítődik, annak én sem vagyok a híve, hogy mindig mindent ő fizessen.

Ha már elsőre érezhető, hogy nem tetszik, nem akarok folytatást, akkor szoktam fizetni a részem és akkor ragaszkodok is hozzá, mert sok őstulok van, aki egy kávéért cserébe sz*pást vár.

Azt soha nem ajánlottam fel, hogy fizetem mindkettőnkét.

Ha viszont jó a hangulat, de a férfi felezést várna el, az nem szimpatikus, mert ebből nekem az jön le, hogy fillérb*szó és ez később még rosszabb lesz.

2023. ápr. 20. 18:30
 47/64 anonim ***** válasza:
30%

"Azért nem tanácsolják azt a férfiaknak, hogy süssenek-főzzenek, mert a többségük nem képes rá, nem is hajlandó megtanulni."

Nagyon kevés nőt ismerek, aki tud sütni, férfit többet. Főzni meg pláne.

2023. ápr. 20. 18:59
 48/64 anonim ***** válasza:
100%

"Attól, hogy kifizeti a fogyasztásod aki meghívott még nem pénzért találkozol vele."

Tehát ha megbeszéljük, hogy elmegyünk, akkor felezhetünk? Vagy lecsap akkor is a TEK, hogy történt-e meghívás?

2023. ápr. 20. 19:01
 49/64 anonim ***** válasza:
0%
48, valaki mindig kezdeményezi a meghívást, ha csak nem teljesen egyszerre egyidőben mondják ki egymásnak, hogy menjünk el x helyre.
2023. ápr. 20. 19:27
 50/64 anonim ***** válasza:
31%

- Szeretem a szusit.

- Fuh, nem jobban, mint én.

- Legközelebb elmegyünk szusizni?

- Persze!

2023. ápr. 20. 19:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!