Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin felajánljam, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin felajánljam, hogy én fizetek? Vagy, hogy az én részemet kiszeretném fizetni? Vagy csak simán hagyjam, hogy a srác fizessen?

Figyelt kérdés

Első randink amúgy.

Nagyon régen voltam már randizni.

Ti hogy szoktátok kezelni ezt a helyzetet?

2023. ápr. 20. 13:43
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
74%

44-es ! Gondold át! Nő hűséges is beletesz mivel azidő alatt lehetne más pasikal is!

Valamint a pasik fizetése magasabb !

Ha pasi volnék szégyelném ha a nőnek kéne fizetni. Azt jelentené h kisfiú vagyok , nem vagyok potenciális.

2023. ápr. 20. 20:07
 52/64 Ghgj ***** válasza:
4%
#51: Az vagy te így is. :D
2023. ápr. 20. 20:09
 53/64 anonim ***** válasza:
41%

Na én pont azért szeretnék felezni, mert ugyanúgy kislánynak érzem magam, akit még anyuci büfiztet.

Legyen velem figyelmes, és nem sértődöm meg, ha gáláns: felsegítheti a kabátom, nyithatja az ajtót, kihúzhatja a széket, bókolhat szavakkal, de ne a pénztárcájával kedveskedjen. Ja, hogy ez nehezebb, nagyobb erőfeszítés, mint a paypasshez érinteni a kártyát? Akkor ennyi.

2023. ápr. 20. 21:07
 54/64 anonim ***** válasza:
72%
Nem azért fizet mert kislány vagy hanem mert a tenyerén hord és királynőkent kezel.
2023. ápr. 20. 21:11
 55/64 anonim ***** válasza:
0%
Mindig felajánlottam, hogy fizetek. Úgysem fogadták el soha. De ha elfogadták volna sem érdekelt volna. Én tényleg hiszek az egyenlő kapcsolatokban, nem várom el hogy a pasi fizessen.
2023. ápr. 20. 21:12
 56/64 anonim ***** válasza:
19%
Én nem kezelhetem királyként, nem hordhatom a tenyeremen?
2023. ápr. 20. 21:19
 57/64 Sunshinedoll ***** válasza:
75%
Én nem szoktam felajánlani, csak max azoknak, akikkel nem szeretnék többet találkozni.
2023. ápr. 21. 19:28
 58/64 anonim ***** válasza:
96%
Teljesen nyugodtan fogad el hogy az elsőt fizeti a srác. Ha ennyit nem akar belerakni a srác akkor annyit is ér. Persze egy 3-4 alkalom után illik felajánlani hogy te fizeted a kővit.
2023. ápr. 21. 19:55
 59/64 anonim ***** válasza:
78%
Na meg gondolj már abba bele h pasik úgyis főleg szxre mennek nem érdekli annyira őket a személyiséged.
2023. ápr. 22. 09:51
 60/64 anonim ***** válasza:
8%

"Ha ennyit nem akar belerakni a srác akkor annyit is ér"

Ezt nem mondhatja a srác rólam is? Szerintem de.

Néha nem csak a pasik miatt gondolom azt, hogy le kéne innen lépni.

2023. ápr. 22. 11:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!