Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin felajánljam, hogy én fizetek? Vagy, hogy az én részemet kiszeretném fizetni? Vagy csak simán hagyjam, hogy a srác fizessen?
Első randink amúgy.
Nagyon régen voltam már randizni.
Ti hogy szoktátok kezelni ezt a helyzetet?
44-es ! Gondold át! Nő hűséges is beletesz mivel azidő alatt lehetne más pasikal is!
Valamint a pasik fizetése magasabb !
Ha pasi volnék szégyelném ha a nőnek kéne fizetni. Azt jelentené h kisfiú vagyok , nem vagyok potenciális.
Na én pont azért szeretnék felezni, mert ugyanúgy kislánynak érzem magam, akit még anyuci büfiztet.
Legyen velem figyelmes, és nem sértődöm meg, ha gáláns: felsegítheti a kabátom, nyithatja az ajtót, kihúzhatja a széket, bókolhat szavakkal, de ne a pénztárcájával kedveskedjen. Ja, hogy ez nehezebb, nagyobb erőfeszítés, mint a paypasshez érinteni a kártyát? Akkor ennyi.
"Ha ennyit nem akar belerakni a srác akkor annyit is ér"
Ezt nem mondhatja a srác rólam is? Szerintem de.
Néha nem csak a pasik miatt gondolom azt, hogy le kéne innen lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!