Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális, ha egy pasi közli, hogy elvisz valahova, majd elkéri az árát?
Egy pasi felajánlotta, hogy munka után értem jön, és elvisz haza (40 km-re lakok onnan, nem én akartam), majd közölte, hogy elvisz egy olyan helyre, amit említettem neki egyszer, hogy szeretnék oda eljutni.
Ezt sem én kértem tőle. Útközben random megkérdezte, hogy aztán megvettem e az autópálya matricát neki. Mondtam, hogy nem is gondoltam, hogy kell, de odaadom neki persze. Erre azt válaszolta, hogy volt 200 ft kényelmi díj, és ha elvisz majd jövőhéten randira akkor megállunk tankolni, aztán kiszámolja majd a költségeket. Nem igazán térek magamhoz, hogy ez most mi. :D bár nem mostanában voltam randizni, nem tudom, hogy ez normális e.
Én felszoktam ajánlani, hogy fizetek sőt nőként én is van, hogy meghívom de ritka ha engedi pedig szívesen teszem.
Ha viszont erőlteti, hogy fizessek számomra unszimpi főleg ha ő hív el.
Első randit azért neki illene pénzelni, vagy felesben. De hogy így kijelentette remélem nem gondolkodsz rajta.
Azt hiszi lehúznád anyagilag ezért mondta. Bár azt sehogyse értem, hogyha nem akarsz vele sehova menni, akkor miért egyeztél bele és az sem világos, hogy miért nem beszéltél vele a költségekről. Nem, nem kellett volna úgy mondania, de te is egyezthetttél volna vele már az elején.
Ha ez igaz, akkor ez így übergáz! Természetesen nem kell MINDIG a férfinek fizetni, de ez így, amit írtál, a szarrágás és főleg a bunkóság netovábbja!
Nálam kuka az ilyen!
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!